WRC: Ο Νάσερ Αλ Ατίγια στη Citroen

Η εργοστασιακή ομάδα της Red Bull Total Citroen προσθέτει τον οδηγό από το Κατάρ στην τάξη της ελπίζοντας σε μία ακόμη χορηγία.

Σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις συμμετοχές της αλλά και τα οικονομικά της η Citroen ανακοίνωσε ότι από το Ράλι Σουηδίας και μετά έπειτα θα έχει και μία τρίτη συμμετοχή

στους αγώνες, του WRC. Το… παραπάνω DS3 WRC θα οδηγεί ο Νάσερ Αλ Ατίγια.

Σκοπός αυτής της 3ης συμμετοχής είναι, ο νικητής του Rally Dakar του 2011, μαζί με τους Σεμπαστιάν Λεμπ και τον Μίκο Χίρβονεν να βοηθήσουν την ομάδα να διατηρήσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, αφού ο Πέτερ Σόλμπεργκ πέρασε στο «στρατόπεδο» της Ford.

Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως ο πολυπρωταθλητής από το Κατάρ φέρνει μαζί του και… χρήματα τα οποία είναι πάντα καλοδεχούμενα.

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Citroen, Ολιβιέ Κιεσνέλ, δήλωσε ικανοποιημένος από την… μεταγραφή: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την άφιξη του Νάσερ Αλ Ατίγια στη Citroen Racing. Είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός, με σημαντική εμπειρία, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που διάλεξε τη δική μας ομάδα για να κάνει το ντεμπούτο του με World Rally Car και είμαστε αποφασισμένοι να του παρέχουμε όλη τη στήριξή μας για να τον βοηθήσουμε να ανέβει σε κορυφαίο επίπεδο».

Ο Αλ Ατίγια θα συμμετέχει και φέτος στο Rally Dakar και για αυτό θα ξεκινήσει από το ράλι Σουηδίας. Είναι ένας έμπειρος οδηγός, καθώς έχει πάρει μέρος σε 46 αγώνες του WRC και μάλιστα το 2006 είχε κερδίσει τον τίτλο στο P-WRC.

Keywords
Τυχαία Θέματα