Total War: Shogun 2 fall of the Samurai

16:27 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

24 εκατομμύρια στρατηγοί έχουν δολοφονηθεί από Ninja!-Όσο παράλογο κι αν ακούγεται αυτό, είναι ένα από τα πολλά στατιστικά που μόλις κυκλοφόρησε η Creative Assembly για το πολυβραβευμένο Shogun 2, το απόλυτο game στρατηγικής για το PC.

To Shogun 2 έχει σύστημα καταγραφής όλων των δραστηριοτήτων του

παίκτη. Η πληροφορία φτάνει στο δημιουργό του game Creative Assembly σαν στατιστικό ώστε να μπορεί να εκτιμήσει ποια από τα στοιχεία του δημοφιλούς videogame είναι σημαντικά, και με ποια δεν καταπιάνονται οι παίκτες. Καθώς εξέταζαν και αξιολογούσαν τις πληροφορίες προέκυψαν και κάποια αστεία και ενδιαφέροντα στατιστικά.

Το ίδιο σύστημα συνοδεύει και τη συνέχεια του πολυβραβευμένου videogame, του Fall of the Samurai που μόλις κυκλοφόρησε στα καταστήματα. Πρόκειται για ένα πλήρες Stand Alone Expansion για το Total War: Shogun 2 και συμπληρώνει το έπος των Samurai στην Ιαπωνία. To Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai.
Προς το τέλος του 19ου αιώνα η εποχή των Samurai φτάνει στο τέλος της. Οι άρχοντες του ξίφους, του τόξου και του ίππου αντιμετωπίζουν τις τεράστιες αλλαγές στον εκσυγχρονισμό της Ιαπωνίας. Δυτικοί έμποροι οπλισμένοι με νέα επαναστατικά όπλα και νέες ιδέες υποστηρίζουν τον αυτοκρατορικό στρατό ενάντια στην τάξη των Samurai που ηγείται ο τελευταίος Shogun της Ιαπωνίας. Πρέπει να διαλέξεις την πλευρά σου, να επιλέξεις τις μεθόδους σου και να οδηγήσεις τη χώρα στην τελική μάχη που θα καθορίσει το μέλλον της. Ο νέος κόσμος πρέπει να αντιμετωπίσει τον παλιό, και μόνο ένας θα επιβιώσει.

{youtube}faWGzoJo1Rs{/youtube}

Μόλις ολοκληρώθηκε το Dev Diary του Fall of the Samurai με το τρίτο και τελευταίο video συνεντεύξεων.

Τα 3 βίντεο μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Ο πόλεμος στη Χρονιά του Δράκου: Fall of the Samurai Total War Η οργή του λαού για τους ασεβείς δυτικούς βαρβάρους ξεπέρασε κάθε όριο και έφερε την επανάσταση. Θα υποστηρίξεις το Shogun που εξουσιάζει την Ιαπωνία ή θα ακολουθήσεις το κίνημα που απαιτεί σεβασμό στον αυτοκράτορα και απέλαση των ξένων;

{youtube}gwMVBmjwHiY{/youtube}

Ο Άνεμος της Αλλαγής: Fall of the Samurai Πέρα από τη σύγκρουση μεταξύ του Αυτοκράτορα και του Shogun, την ίδια εποχή στην Ιαπωνία διαδραματίζεται και μία πιο σημαντική σύγκρουση. Αυτή μεταξύ της παράδοσης των Samurai και των ιερών αξιών από τη μία, και του εκσυγχρονισμού, των δυτικών επιρροών και της επιστήμης από την άλλη.

Τελικά καμία από τις αντιμαχόμενες παρατάξεις δεν παίρνει θέση πάνω στο ζήτημα μια και χρησιμοποιούν και οι δύο τόσο Samurai όσο και νέες τεχνολογίες στη μάχη για την επικράτηση, αλλά όπως γίνεται σε όλα τα Total War games, δεν υπάρχει σωστός ή σίγουρος δρόμος για τη νίκη. Κάνε τις επιλογές σου, όρισε την κληρονομία σου και άφησε το αποτύπωμα σου στην ιστορία.

{youtube}hoK3VeGLlMU{/youtube}

Kαπνός και Ατσάλι: Fall of the Samurai

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της περιήγησης μας στο Fall of the Samurai μέσα από τις μαρτυρίες των Developers βλέπουμε λεπτομέρειες για όλα τα

Keywords
Τυχαία Θέματα