Payton: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Αφού δέχθηκε τιμωρία ενός έτους, ο Sean Payton ανέλαβε την ευθύνη του σκανδάλου που «έπληξε» το NFL και πολλά ακόμα νέα από τον «κόσμο» του αμερικανικού φούτμπολ.

Ο έμπειρος προπονητής δεν θα αναλάβει τους Νιου Ορλίνς Σέιντς φέτος, καθώς δέχθηκε σχετική ποινή από την λίγκα με αφορμή την ανάμειξή του στο σκάνδαλο περί... τιμολόγησης τραυματισμών. Ύστερα από όλα αυτά, ο Payton ανέλαβε όλη την ευθύνη και πρόσθεσε ότι οι «άγιοι» θα προχωρήσουν

χωρίς αντίστοιχες κινήσεις.

Εν τω μεταξύ, οι Σέιντς απέκτησαν τον linebacker, Chris Chamberlain. Ο πρώην άσος των Σέιντ Λούις Ραμς υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων.

Έφυγε ο Stanton

Τελικά οι Νιου Γιορκ Τζετς παραχώρησαν τον Drew Stanton στους Ιντιανάπολις Κολτς έναντι μίας επιλογής ντραφτ. Πλέον οι Νοεϋορκέζοι έχουν τους Mark Sanchez και Tim Tebow στην θέση του quarterback, κάτι που δημιουργεί ήδη προβληματισμό.

Πρέπει να σημειωθεί πως η ανταλλαγή του Tebow από τους Ντένβερ Μπρόνκος δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα. Συγκεκριμένα υπάρχουν κάποιες τυπικές εκκρεμότητες που θα ξεπεραστούν εντός των επόμενων ημερών.

Κινήσεις από Μπρόνκος

Τους tight ends, Jacob Tamme και Joel Dreesen απέκτησαν οι Ντένβερ Μπρόνκος. Αμφότεροι ήταν free agents.

Διπλή ενίσχυση των Πάτριοτς

Επισημοποίησαν τις μεταγραφές των quarterback, Brian Hoyer, και receiver, Donte Stallworth, οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς. Οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος είχαν ήδη συμφωνήσει με αμφότερους τους αθλητές.

Τέσσερις μεταγραφές για τους Ρέιβενς

Οι cornerback, Corey Graham, linebacker, Brendon Ayanbadejo, safety, Sean Considine και linebacker, Jameel McClain υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας με τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς. Αν μη τι άλλο δυνάμωσε η άμυνα της ομάδας της Βαλτιμόρης.

Επιστρέφει στους Βάικινγκς ο Henderson

Μετά από «σκληρές» διαπραγματεύσεις, ο 25χρονος linebacker, Erin Henderson, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μινεσότα Βάικινγκς. Από το 2008 ανήκει στην ομάδα της Μινεάπολις ο Henderson, αλλά φέτος απαίτησε μεγαλύτερες αποδοχές.

Τέλος ο Diem

Ο έμπειρος Ryan Diem ανακοίνωση την αποχώρησή του από το φούτμπολ. Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε νέα μεταγραφική κινητικότητα στους Ιντιανάπολις Κολτς, ώστε να καλυφθεί το κενό του στο δεξιό άκρο της επιθετικής τους γραμμής. Στο μεταξύ, ο receiver, Donnie Avery, προστέθηκε στο ρόστερ των εκπροσώπων της Ιντιανάπολις.

Στους Πάκερς ο Saturday

Ο έμπειρος center, Jeff Saturday, προτίμησε προσφορά των Γκριν Μπέι Πάκερς, οπότε αποχώρησε από τους Ιντιανάπολις Κολτς. Το ίδιο συνέβη με τον defensive lineman, Daniel Muir, που δημιούργησε κενό στους Κολτς και ενίσχυσε τους Πάκερς.

Πήρε αποζημίωση ο Askew

Το 2009 ένα τρακάρισμα προκάλεσε την πρόωρη διακοπή της καριέρας του B.J. Askew. Ύστερα από πολυετή δικαστικό «αγώνα», ο πρώην αθλητής απέσπασε αποζημίωση 3.4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αποχωρεί ο Barber

Αν και είναι μόλις 28 ετών, ο running back των Σικάγο Μπέαρς, Marion Barber, δηλώνει πως σκοπεύει να αποσυρθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα