Nίκη ψυχολογίας για τον ΑΟΧ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΑΟ Χανίων που επικράτησε στην έδρα του με 3-1 του Ηλυσιακού.

Να κάνουν κατάθεση ψυχής είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του ο Γιάννης Πετράκης και εκείνοι τον δικαίωσαν. Ο ΑΟΧ με μια νεανική ενδεκάδα και με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε στην Περιβόλα μια νίκη που εκτός από τους τρεις βαθμούς, πρόσφερε και ελπίδα για το μέλλον.

Η ομάδα των Χανίων αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν

κατάφερε παρά τις προσπάθειές της να φτάσει στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά τα έβαλε όλα… μαζεμένα στο δεύτερο ημίχρονο αρχής γενομένης με τον Ανωγειανάκη στο 58ο λεπτό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Αργυρίου διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους και στο 77’ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 3-0 «κλειδώνοντας» οριστικά τη νίκη. Ο Ηλυσιακός απλώς μείωσε στο 90ό λεπτό με τον Μπούμπα.

Με λάθη η διαιτησία του Σωτηριάδη (Λασιθίου) που αποδοκιμάστηκε από τους Χανιώτες οπαδούς.

Α.Ο.Χανιά (Γ.Πετράκης): Καλογεράκης, Τζανάκης (58' Βαν Ντερ Χουφτ), Μποχώνης, Κορδονούρης, Βουρβαχάκης, Αντωνόπουλος, Πλουσής, Ανωγειανάκης, Αργυρίου (Μπρατσιάνι), Καμπλιώνης (78' Βεστάκης), Μπακάκης.

Ηλυσιακός (Θ.Κουρκούνας): Μουκέας, Τσακιράκης, Γιουβανέλλης, Γαλάνης (65' Νταφόπουλος), Αμανατίδης, Βατίστας, Ξένος, Μπούμπας, Φωστέρης, Κωνσταντίνου (85' Ρίζος), Παππάς (73' Ντεκίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα