MotoGP:Το τελευταίο αντίο στον Σιμονσέλι

Η Ιταλία θρηνεί από άκρη σε άκρη το Μάρκο Σιμονσέλι. Ήδη δύο από τα μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς προβάλουν σε απ’ ευθείας μετάδοση τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Το κοινό χειροκροτά καθώς ξεκίνησε μία παρέλαση με μικρά παιδιά τα οποία φορούν φόρμες αναβατών και κρατούν μπαλόνια με το νούμερο 58. Τα παιδιά αφήνουν στον αέρα μπαλόνια με το παρατσούκλι Sic γραμμένο.

Πλάνα που δείχνουν τον πατέρα του άτυχου αναβάτη παιρνούν από τις τηλεοπτικές οθόνες.

Τη σωρό του άτυχου αναβάτη μεταφέρουν φίλοι του αλλά και ο Βαλεντίνο

Ρόσι. Οι κάμερες είναι πάνω του καθώς ακουμπά το φέρετρο. Χειροκροτεί και αυτός έχοντας ένα απλανές βλέμμα. Δίπλα του στέκεται ο Λόρις Καπιρόσι.

Ο ναός της Santa Maria Assunta, πρωτοστατεί ο αρχιεπίσκοπος Φραντσέσκο Λαμπιάσι του Ρίμινι χωρά 500 άτομα και είναι κατάμεστος. Εκεί βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας, στενοί φίλοι, μέλη ομάδων (της Gresini team, της Ducati και της Yamaha) και επίσημοι καλεσμένοι.

Η ακολουθία ξεκίνησε

Τα πλάνα μας μεταφέρουν στην πίστα του Μουτζέλο οι ιθύνοντες του οποίου αποφάσισαν να κρατήσουν μεσίστιες τις σημαίες που υπάρχουν σε αυτή σε ένδειξη πένθους για τον Σιμονσέλι.

Το Μουτζέλο είναι ένα σιρκουί το οποίο ήταν από τα αγαπημένα του εκλιπόντος όπου είχε δώσει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές μάχες του.

Ακούγεται το αγαπημένο τραγούδι του. Η οικογένεια ήθελε να τραγουδήσει στην κηδεία ο Βάσκο Ρόσι, ο αγαπημένος Ιταλός ροκ τραγουδιστής του Μάρκο, όμως οι ιερείς αρνήθηκαν και το τραγουδά η χορωδία.

 

 

Περισσότερα σε λίγο

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας στο : http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα