MotoGP Αυστραλία: Οι δηλώσεις των πρώτων

Ο Κέισι Στόνερ στην καλύτερη του στιγμή με τους Σιμονσέλι και Ντοβισιόζο να έχουν κάνει ένα εκπληκτικό αγώνα στην Αυστραλία έγινε η συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Ας δούμε τι είπαν οι πρωταγωνιστές :

Κέισι Στόνερ (Repsol Honda) : «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω καλύτερη ημέρα (είχα τα γενέθλιά μου, πήρα την 5η συνεχόμενη νίκη μου εδώ, το δεύτερο πρωτάθλημα μέσα στην πατρίδα μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να συνδυαστούν καλύτερα τα πράγματα. Ήταν ονειρεμένη σεζόν για μένα, όλα πήγαν καλά. Είχαμε μερικά σκαμπανεβάσματα, τα οποία πέρασαν. Ευχαριστώ την ομάδα για τη χρονιά. Αυτό

το τριήμερο πήγε πολύ καλά, στον αγώνα εμφανίστηκαν μερικές δυσκολίες και όντας πρώτος έπρεπε να δοκιμάσω τις συνθήκες. Ήθελα να ήταν λίγο πιο ομαλά τα πράγματα, αλλά όλα πήγαν καλά, κέρδισα, πήρα τον τίτλο, όλα ήταν τέλεια.

Μάρκο Σιμονσέλι (San Carlo Honda Gresini): «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη 2η θέση και επίσης επειδή τερμάτισα τον αγώνα. Πίεσα από την αρχή και μετά τον πρώτο γύρο προσπάθησα να φτιάξω μια διαφορά από τους Ντοβισιόζο και τον Πετρόζα. Στο τέλος αισθάνθηκα άνετα ότι θα έπαιρνα τη 2η θέση, αλλά άρχισε να βρέχει και ρίσκαρα πολύ στην πρώτη στροφή. Ο Ντοβισιόζο με πέρασε, αλλά ήμουν μπροστά σε όλο τον αγώνα για να χάσω αυτήν τη μάχη. Είμαι ικανοποιημένος και θέλω να κάνω μερικούς τερματισμούς στο πόντιουμ μέχρι το τέλος της σεζόν».

Αντρέα Ντοβισιόζο (Repsol Honda): Ο στόχος μου ήταν να μείνω μπροστά από τον Πεντρόζα και να παλέψω για το βάθρο. Είμαι ικανοποιημένος με την 3η θέση, λυπάμαι που έχασα τη μάχη με τον Μάρκο στο τέλος, αλλά δεν είχα πρόσφυση για να τον περάσω στις τελευταίες στροφές. Έχουμε 4 βαθμούς διαφορά από τον Ντάνι (Πεντρόζα) και θα προσπαθήσουμε στους επόμενους αγώνες να διατηρήσουμε την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα