LIVE το Κύπελλο Ελλάδας στο Onsports

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τέσσερις αναμετρήσεις. Ξεκίνημα με τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στο Διαγόρα στη Ρόδο.

{textlink02}

Η δ’ φάση του δεύτερου τη τάξει θεσμού ολοκληρώνεται την Πέμπτη (22/12) με τέσσερις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει η «μάχη» της Παναχαϊκής με τον ΟΦΗ και του Πανθρακικού με τον Άρη. Πρώτη χρονικά είναι η αναμέτρηση του Διαγόρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ρόδο

που ξεκινάει στις 14:00.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων του Κυπέλλου

{coveritlive}eb1cc12c66{/coveritlive}

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΕΚ 15:00 (LIVE)

Παιχνίδι γιορτή αποτελεί για την ομάδα και την πόλη της Καλαμάτας το ματς με την ΑΕΚ για την δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλβιο Μάνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χρυσανθακόπουλο και τον ανέτοιμο Κουρεντζή.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη - πρόκριση βρίσκεται στην Καλαμάτα η ΑΕΚ, μετά την ήττα της από τον Ατρόμητο. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς δεν υπολογίζει στους Λυμπερόπουλο, Εγγλέζου, Δέλλα, Λαγό, Λεονάρντο και Κλωναρίδη, οι οποίοι είναι τραυματίες, αλλά ούτε και στον Γρηγόρη Μάκο που είναι τιμωρημένος. Έτσι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΟΦΗ 16:00 (LIVE)

Ματς – πρόκληση αποτελεί το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ για την Παναχαϊκή. Ο Ηλίας Φυντάνης έριξε το… βάρος στην τελευταία προπόνηση στον ψυχολογικό τομέα, ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Δαμιανίδη, Ταφίλι και Ανδρίκο, ενώ επιστρέφει ο Φούφουλας.

Με πολλές αλλαγές θα παρουσιαστεί απέναντι στην Παναχαϊκή ο ΟΦΗ, καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός τους Ρόι Κάρολ, Ερόλ Μπουλούτ, Στάθη Ταυλαρίδη, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεθ και Μίρνες Σίσιτς, Λάζαρο Χαριτωνίδη και Αλεξάνταρ Κατάι, όπως και τον τιμωρημένο Ζόρντι Λόπεθ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 19:00 (LIVE)

Πανέτοιμος για την πρόκριση κόντρα στον Άρη εμφανίζεται ο Πανθρακικός. Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κουτσόπουλο και Βλάχο, που είναι τραυματίες.

Την πρόκριση προκειμένου να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια θέλουν οι άνθρωποι του Άρη κόντρα στους «πράσινους» της Κομοτηνής. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ άφησε εκτός τον τιμωρημένο Φατί και τους τραυματίες Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Πορτίγια, Γκαρσία, Σηφάκη, αλλά και τους Καστίγιο, Παπαστεριανό, Βράνιες, Πρίττα, Κοτσώνη, Διούδη, Αγτζίδη, Κανούλα, Τοπούζη και Τσουκάνη.

Τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια

Μια… ιπτάμενη καρέκλα ήταν αρκετή για να διακόψει την αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ για την δ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο διαιτητής, Βοσκάκης, δεν δίστασε να διακόψει το παιχνίδι, το οποίο θα… κριθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με το φύλλο αγώνα να «καίει» τους γηπεδούχους.

Με τον Μάρκο Πάντελιτς να πιστοποιεί πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ο Ολυμπιακός «πέρασε» από την Κατερίνη, επικρατών

Keywords
Τυχαία Θέματα