LIVE ο Αλαφούζος

Ο Αλαφούζος φιλοξενείται στην εκπομπή «Δίκη στο Σκάι». Παρακολουθήστε στο Onsports τη συνέντευξη που παραχωρεί.

«Με απασχολούσε εδώ και αρκετό καιρό γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές. Τα έσοδα είναι χαμηλά και το μόνο που υπερτερούν οι ελληνικές ομάδες σε σχέση με τις ξένες είναι ο αριθμός των οπαδών. Και σκέφτηκα πως αν μπορούσαν να ενεργοποιηθούν οι οπαδοί θα γινόταν κάτι πολύ καλό».

Όταν τον πρωτοσυνάντησα τον Ζεσουάλδο Φερέιρα

ενθουσιάστηκε και είπε πως ήταν η καλύτερη λύση. Ένα παρεμφερές σχήμα έχει τόσο η Μπενφίκα όσο και η Πόρτο. Ήταν απογοητευμένος από το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον ενοχλούσε πάνω απ' όλα η βία.

Η προσπάθεια μας θα είναι φωτεινή

Έχει ήδη πάει ο φάκελος της Παναθηαϊκής συμμαχίας Αύριο θα ελεγχθεί. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι τυπικό το τελευταίο εμπόδιο.

Το 2008 το χρήμα δεν ήταν δανεικό. Ήταν χρήμα των μετόχων και μόνο ευγνωμοσύνη μπορείς να εκφράσεις. Ελπίζω να συμφωνούν οι οπαδοί. Τότε υπήρχε άλλη λύση. Είχαν την οικονομική δυνατότητα να φτιάξουν έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Εγώ δεν ήθελα να γίνω ιδιοκτήτης ή μέτοχος. Είμαι οπαδός, οργανώνω μια συλλογική προσπάθεια των οπαδών οι οποίοι θα είναι ισότιμοι. Φιλοδοξία μου είναι να είμαι ένας από αυτούς. Ούτε προτίθεμαι, ούτε μπορώ να πάρω την ευθύνη. Η παλιά Ελλάδα σε έναν βαθμό έχει τελειώσει».

Το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς...

Keywords
Τυχαία Θέματα