H Κέιτ πιστεύει στην Πίπα! (photos+video)

Στο πλευρό της αδερφής της την οποία ο βρετανικός Τύπος «χτυπάει αλύπητα» για όσα έκανε στη Γαλλία, στέκεται η μέλλουσα βασίλισσα παρότι τα βρετανικά ανάκτορα της έκαναν ντροπιαστικές συστάσεις…

Την Παρασκευή η Πίπα Μίντλετον βγήκε από το σπίτι της στο κέντρο του Λονδίνου αντιμετωπίζοντας τους παπαράτσι, για πρώτη φορά μετά τα ξέφρενα γλέντια στο Παρίσι, την εμπλοκή της σε υπόθεση παράνομης επίδειξης όπλου και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα ότι σε δύο ημέρες άλλαξε τρεις συνοδούς.

Η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον –η οποία έχει παντρευτεί τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου Γουίλιαμ- πήγε σε ένα κομμωτήριο για να περιποιηθούν τα μαλλιά της αλλά δεν έκανε δηλώσεις.

Στη Βρετανία οι εφημερίδες την έχουν σχεδόν καθημερινά είδηση πρώτης σελίδας από το Μεγάλο Σαββάτο, όταν η Sun δημοσίευσε την φωτογραφία στην οποία διακρίνεται χαμογελαστή σε πολυτελές αυτοκίνητο με τρεις άντρες ένας εκ των οποίων έχει τραβήξει όπλο (σε δημόσιο χώρο).

Σύντομα αναμένεται να κληθεί από τις αστυνομικές αρχές να καταθέσει αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης έως και 7 χρόνων εάν αποδειχτεί ότι το όπλο ήταν αληθινό.

Ο οδηγός, ο οποίος κρατούσε το όπλο, Βισκούντ Αρτούρ τε Σουλτρέ δήλωσε στο Us ότι η Πίπα ήταν το θύμα της υπόθεσης: «Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν σε ένα αυτοκίνητο με την Φιλίπα Μίντλετον και μας ακολουθούσαν παπαράτσι. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας άντρας, φίλος μου, τον οποίο η Πίπα είχε γνωρίσει μόλις λίγες ώρες πριν (σ.σ. Ο Ρομάν Ραμπιγιάρντ ο οποίος είναι δικηγόρος). Για πλάκα τράβηξε ένα ψεύτικο πιστόλι. Η Φιλίπα δεν είχε ιδέα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Του είπε να σταματήσει αμέσως και ότι δεν ήταν καθόλου αστείο».

Πληροφορίες των βρετανικών media ωστόσο αναφέρουν ότι το σκάνδαλο προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στα ανάκτορα και έγιναν συστάσεις σε πολύ έντονο ύφος στην Κέιτ Μίντλετον.

Η μέλλουσα βασίλισσα ωστόσο δήλωσε στην αδερφή της ότι της έχει εμπιστοσύνη και θα τη στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη φάση της δημόσιας ζωής της ακόμη και εάν η ίδια βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση απέναντι στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Δείτε το βίντεο με την Πίπα Μίντλετον να διασκεδάζει σε πάρτι «της ακολασίας», με στριπτιζέζ και μεταμφιεσμένους καλεσμένους, στο Παρίσι:

Keywords
Τυχαία Θέματα