Focus σε Πύργο, Καλαμάτα και Ζάκυνθο

Την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από την Προοδευτική, η οποία ηττήθηκε από τον ΑΟ Γλυφάδας, έχει ο πρωτοπόρος Πανηλειακός στην 7η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της football league 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Αστέρα Μαγούλας, με σκοπό να κατακτήσουν το τρίποντο, να διατηρήσουν τα… κεκτημένα και να παραμείνουν οδηγοί της κούρσας του πρωταθλήματος.

Στη Ζάκυνθο, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης,ο οποίος μετά τις δύο διαδοχικές εντός έδρας

ήττες δεν έχει τίποτα άλλο στομυαλό του εκτός από τη νίκη. Το τρίποντο θα επιδιώξει και η Ζάκυνθος, που έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Η αήττητη Καλαμάτα υποδέχεται τον ΠΑΟ Ρουφ και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα. Άλλωστε σε περίπτωση νίκης θα περάσει μόνη δεύτερη στοβαθμολογικό πίνακα του νοτίου ομίλου της football league 2. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόνο ισοπαλίες μακριά από το «σπίτι» τους και θέλουν να αποσπάσουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Στα Χανιά, ενδιαφέρον παρουσιάζει το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΧ και τον Ρούβα. Η γηπεδούχος ομάδα θα επιδιώξει να κάνει το «τρία στατρία» στην έδρα της, ενώ η φιλοξενούμενη με τον Γιάννη Ταουσιάνη να ντεμπουτάρει στον πάγκο της, θα επιχειρήσει να μαζέψει και άλλους βαθμούς στο«σακούλι» της μετά την «παρθενική» νίκη στη Γέργερη επί του ΑΟ Γλυφάδας.

Όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 15.00, ενώ ρεπό έχει οΗλυσιακός.

Αναλυτικά τοπρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της football league 2:

Στάδιο Πύργου: Πανηλειακός- Αστέρας Μαγούλας: 15.00

Στάδιο Ζακύνθου: Ζάκυνθος- Απόλλων Σμύρνης: 15.00

Στάδιο Καλαμάτας: Καλαμάτα- ΠΑΟ Ρουφ: 15.00

Στάδιο Περιβολίων: ΑΟ Χανιά- Ρούβας: 15.00

Ρεπό: Ηλυσιακός

Keywords
Τυχαία Θέματα