Evans: «Η καριέρα μου διέταξε τον αγώνα με τον Jones»

Ο Rashad Evans θα διεκδικήσει τον τίτλο του UFC Light Heavyweight Champion στις 21 Απριλίου από τον πρωταθλητή, Jon Jones, και σχολιάζει το συγκεκριμένο ματς.

Ο 32χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ανέλυσε το σκεπτικό του μέσα από προσωπικό του μπλογκ

στο «Yahoo». Πέρα από τα γραπτά του, ο Evans είναι ιδιαίτερα... κινητικός σε αρκετά Μέσα του κόσμου. Άλλωστε το main event του UFC 145, στο οποίο παίρνει μέρος, έχει ήδη αποσπάσει την προσοχή του μεγαλύτερου κομμάτι της υφηλίου.

Στο τελευταίο του μπλογκ έγραψε, μεταξύ άλλων: «Όλη μου η καριέρα με οδήγησε στο UFC 145 και στον Jon Jones». Η τοποθέτηση του «Sugar» μόνο τυχαία δεν είναι. Όπως είναι γνωστό, ο Jones υπήρξε συνεργάτης του σε επίπεδο προπονήσεων, αλλά πριν από αρκετούς μήνες επήλθε διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών. Όλα αυτά οδήγησαν... όντως σε μεταξύ τους αγώνα, στον οποίο θα διεκδικηθεί παράλληλα ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή!

Από την πλευρά του, ο «Bones» Jones έγινε ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία του UFC. Μάλιστα έχει ήδη ξεπεράσει τα εμπόδια δύο διεκδικητών, αλλά κόντρα στον Evans θα αντιμετωπίσει έναν μαχητή που τον γνωρίζει... πάρα πολύ καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα