Euro 2012: Τζαβέλας: «Μπουζούκια μετά τον τελικό!»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιώργος Τζαβέλας μετά τη νίκη – πρόκριση της Εθνικής επί της Ρωσίας, τονίζοντας πως οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα γιορτάσουν μετά στις 2 Ιουλίου (την επομένη του τελικού), ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για την κριτική που τους ασκήθηκε μετά τους δύο πρώτους αγώνες.

«Αυτές οι στιγμές είναι ευχάριστες. Συγχαρητήρια στον πανέμορφο κόσμο που μας στήριξε παρά το γεγονός ότι δεν τα πήγαμε καλά στους δύο πρώτους αγώνες. Πετύχαμε κάτι ακατόρθωτο, κάτι μεγάλο και τα λόγια είναι περιττά», τόνισε αρχικά ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ο οποίος

σημάδεψε και το οριζόντιο δοκάρι του Μαλαφέεφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 70΄, συμπληρώνοντας:

«Πρέπει να καταλάβουμε τις δυνάμεις και να βοηθήσουν και οι γύρω. Να μην λένε τα χειρότερα στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα. Να καταλάβουν ότι είναι χαρά όλων μας».

Καταλήγοντας, ο Τζαβέλας υπογράμμισε σχετικά με το ενδεχόμενο η Ελλάδα να βρει απέναντί της στους «8» τη Γερμανία, αλλά και για το αν θα πάνε στα μπουζούκια να το γιορτάσουν: «Χαίρομαι που είναι η Γερμανία γιατί είμαστε καλύτεροι όταν παίζουμε κόντρα σε τόσο δυνατούς αντιπάλους. Μπουζούκια μετά τις 2 του μήνα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα