Euro 2012: Τελειώνει με Βόρεια Ιρλανδία η Ολλανδία

08:22 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Το τελευταίο της φιλικό για την προετοιμασία της δίνει η Ολλανδία που φιλοξενεί στο «Άμστερνταμ Αρένα» τη Βόρεια Ιρλανδία.

Τα φιλικά έχουν ως στόχο να μπορέσουν οι προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Αν αναλογιστούμε την πορεία της Ολλανδίας στις φιλικές της αναμετρήσεις υπάρχει βελτίωση και φαίνεται πως ο Μπερτ φαν Μάαρβικ έχει διορθώσει κάποια πράγματα.

Οι ήττες από Μπάγερν Μονάχου και Βουλγαρία είχαν φέρει γκρίνια στο στρατόπεδο των «οράνιε», ωστόσο η νίκη με 2-0 επί της Σλοβακίας, μετρίασε το κλίμα. Πλέον απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία

δίνει το τελευταίο της φιλικό για την προετοιμασία πριν από την έναρξη του Euro 2012.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν με τους Ολλανδούς να έχουν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με το άλλο παιχνίδι να τελειώνει με νίκη των Βρετανών.

Ο έμπειρος τεχνικός των γηπεδούχων, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού αμυντικού, Γιόρις Ματάισεν που τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Βουλγαρία, με τους Βίλφριντ Μπούμα και Γουέσλεϊ Σνάιντερ να είναι αμφίβολοι από τους τραυματισμούς τους στην αναμέτρηση με τη Σλοβακία.

Κατά τα άλλα, βασικοί αναμένεται να είναι οι Ρον Φλάαρ και Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, καθώς ο Φαν Μάαρβικ αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα, θέλοντας να κάνει πρόβα για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάσσονται χωρίς τους Στιβ Ντέιβις, Τζόνι Έβανς, Κρις Μπρουντ, Κάιλ Λάφερτι και Ντι Σιλς, οι οποίοι είναι τραυματίες. Κατά τα άλλα ο Άαρον Χιούζ έμεινε εκτός για οικογενειακούς λόγους, ενώ ο Γκάρεθ ΜακΆλεϊ βρίσκεται στην πατρίδα του, καθώς παντρεύεται!

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Χάιτινχα, Φλάαρ, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιόνγκ, Ρόμπεν, Φαν ντερ Φάαρτ, Αφελάι, Φαν Πέρσι,
ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ:Κάρολ, Χόντσον, Νταφ, ΜακΆρντι, ΜακΓκίβερν, ΜακΚεν, Έβανς, Κλίνγκαν, ΜακΚορτ, Χίλι, ΜακΓκιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα