Euro 2012: Πολάνσκι: «Να μην βιαστούμε με την Ελλάδα»

10:04 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Η υπομονή θα είναι το κλειδί της επιτυχίας της Πολωνίας, στην πρεμιέρα του Euro 2012 απέναντι στη Ελλάδα, σύμφωνα με τον Γιούγκεν Πολάνσκι, ο οποίος αποθέωσε την τριπλέτα της Μπορούσια Ντόρτμουντ…

Λίγα 24ώρα απομένουν για την έναρξη του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τα φώτα πέφτουν όλο και πιο… δυνατά πάνω στους διοργανωτές. Ο Γιούγκεν Πολάνσκι, που βρίσκεται ανάμεσα στους

«εκλεκτούς» του Φράντισεκ Σμούντα, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, σχετικά με το παιχνίδι της Πολωνίας απέναντι στην Εθνική μας ομάδα, δίνοντας το… στίγμα του αγώνα.

«Είναι πολύ σημαντικό να μην βιαστούμε απέναντι στην Ελλάδα, προσπαθώντας να σκοράρουμε από τα πρώτα λεπτά. Ένα γκολ που θα μπει στο 80ο λεπτό είναι το ίδιο καλό με ένα στα πρώτα λεπτά. Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να μην την πατήσουμε από τους Έλληνες σε κάποια αντεπίθεση, οπότε οι οπαδοί μας θα πρέπει να είναι υπομονετικοί», ανέφερε με νόημα ο 26χρονος μέσος της Μάιντς.

Παράλληλα, ο Πολάνσκι έκανε ειδική μνεία και στους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Γιάκουμπ Μπλατσικόφσκι και Λούκας Πίστσεκ, αποθεώνοντας την πολωνική τριπλέτα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και τονίζοντς τη σημασία της παρουσίας τους στο ρόστερ της «πόλσκα»!

«Ο Λεβαντόφσκι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω παίξει μαζί αλλά και εναντίον του. Είναι μαζί με τον Γκόμεζ από τους καλύτερους στράικερ στην Μπουντεσλίγκα, χωρίς καμία αμφιβολία. Για την ακρίβεια, το τρίο της Ντόρτμουντ με τους Λεβαντόφσκι, Μπλατσικόφσκι και Πίστσεκ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν λέω ότι υπάρχουν μόνο αυτοί, είναι όμως αναντικατάστατοι. Αν έχουμε προβλήματα, αυτοί είναι εκείνοι στους οποίους στρεφόμαστε», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα