Euro 2012: Μάτα: «Όλοι θέλουν να κερδίσουν την Ισπανία»

12:07 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Δηλώσεις αναφορικά με την παρουσία της Ισπανίας στο Euro 2012 έκανε ο Χουλάν Μάτα, ξεκαθαρίζοντας ότι η πατρίδα του θα περάσει… δύσκολα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ενώ επισήμανε και τη σημασία της πρεμιέρας απέναντι στην Ιταλία.

Ο Χουάν Μάτα είναι ένας από τους παίκτες των «φούριας ρόχας» που ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε περιμένει… πολλά στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς έρχεται με… κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Champions League

με την φανέλα της Τσέλσι.

«Αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν. Δεν θα είναι εύκολο να επαναλάβουμε την κατάκτηση του τίτλου, αλλά αυτή είναι η πρόκληση», δήλωσε αρχικά ο 24χρονος μέσος των «μπλε», μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Sports».

Και συμπλήρωσε, σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση της Ισπανίας κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα»: «Δεν είμαστε σε εύκολο όμιλο. Ξεκινάμε το Euro απέναντι στην Ιταλία, σε ένα ματς με εξαιρετική σημασία. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και να παίξουμε με λιγότερη πίεση στα επόμενα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα