Euro 2012: Λεβ: «Μεγάλη απώλεια ο Καραγκούνης»

Η απουσία του Γιώργου Καραγκούνη είναι σημαντική για την Ελλάδα, όπως παραδέχθηκε ο Γιοακίμ Λεβ.

Ο τεχνικός της Γερμανίας θεωρεί μεγάλο πλήγμα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την τιμωρία του Ελληνα μέσου και την απουσία του απ' τον προημιτελικό της Παρασκευής (22/06) μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ τόνισε ότι ξέρει πώς να μεταμορφώσει προς το καλύτερο την εικόνα των Γερμανών για να παρουσιαστεί η ομάδα του όπως πρέπει.

«Ο Καραγκούνης είναι μεγάλη απώλεια για την

Ελλάδα. Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έχοντας δώσει κρίσιμες πάσες», ανέφερε αρχικά ο Λεβ και στη συνέχεια μίλησε:

Για την κακή εικόνα της Γερμανίας κόντρα στη Δανία: «Εναντίον της Δανίας δεν ήμασταν καλοί από τη στιγμή που δεχθήκαμε γκολ και δεν πιέσαμε. Ξέρω πώς να το αλλάξω αυτό».

Για τον ενδεχόμενο ημιτελικό με την Ιταλία: «Δεν είδα το παιχνίδι με την Ιρλανδία. Η Ιταλία πάντα λογίζεται μεταξύ των φαβορί. Όμως αυτή τη στιγμή έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας. Πρώτα η Ελλάδα και μετά.. βλέπουμε».

Για τις πολιτικές διαστάσεις της αναμέτρησης με την Ελλάδα: «Έχουμε καλή σχέση και επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ. Όμως ούτε αυτή μου μιλά για την τακτική που θα ακολουθήσω, ούτε εγώ της μιλώ για την πολιτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα