Euro 2012: Ευχαριστημένος μόνο αν η Ρωσία φθάσει στα ημιτελικά ο Αρσάβιν

21:27 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μια πορεία ανάλογη με εκείνη του Euro 2008 ονειρεύεται για τη Ρωσία ο Αντρέι Αρσάβιν, ο οποίος με δηλώσεις του μία μέρα πριν την έναρξη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τόνισε πως θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος αν η ομάδα του καταφέρει να φθάσει και φέτος μέχρι τα ημιτελικά.

«Το να φτάσουμε μέχρι τα ημιτελικά θα είναι επιτυχία. Τουλάχιστον θα έχουμε κάνει τη διαδρομή που κάναμε στην προηγούμενη διοργάνωση. Εκτός αυτού, για να φτάσουμε

μέχρι εκεί θα πρέπει να αποκλείσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στο Euro, τη Γερμανία, την Ολλανδία ή την Πορτογαλία», τόνισε αρχικά ο 31ετών επιθετικός, συμπληρώνοντας σχετικά με τον ημιτελικό κόντρα στην Ισπανία στο περασμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα:

«Η Ισπανία ήταν πολύ καλύτερη από εμάς το 2008. Όχι μόνο συγκριτικά με εμάς αλλά & με τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Σταθήκαμε στο ύψος μας για 70 λεπτά αλλά το να κυνηγάς την μπάλα κόντρα σε μία τέτοια ομάδα, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο».

Όσον αφορά στις δυνατότητες της Ρωσίας η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας, ο Αρσάβιν κατέληξε: «Το ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Οι περισσότεροι παίκτες άρχισαν να νιώθουν σίγουροι για τις ικανότητές τους μετά τις κατακτήσεις του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ από τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να προετοιμαστούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής μάς έδωσε αυτοπεποίθηση, μας έκανε να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες, ότι είμαστε ένα και το αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα