Euro 2012: Μπουφόν: «Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι»

08:03 1/7/2012 - Πηγή: OnSports

Η Ισπανία είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012, όπως δήλωσε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, επισημαίνοντας πως ελπίζει αυτός και οι συμπάικτες του να είναι έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουν.

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «φούριας ρόχας», ωστόσο έχει πίστη για να επαναληφθεί ό,τι έγινε και στο Μουντιάλ του 2006.

«Ξεκάθαρα τα συναισθήματα και η πίστη είναι τα ίδια όπως και πριν τον τελικό του Μουντιάλ 2006. Αν θα ολοκληρωθεί ο τελικός με

τον ίδιο τρόπο, είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε. Η Ισπανία έχει περισσότερες πιθανότητες. Η Ιταλία έχει κάνει την έκπληξη και ελπίζω να συνεχίσει να εκπλήσσει μέχρι το τέλος», είπε αρχικά ο Μπουφόν και πρόσθεσε:

«Η Ισπανία έχει τόσους πολλούς πρωταθλητές από τερματοφύλακες αμυντικούς και μέσους μέχρι στράικερς. Το να τους υποτιμήσεις είναι το σπουδαιότερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις .Έχουν κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, έτσι για να τους αντιμετωπίσεις πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελπίζω να είμαστε όλοι μας έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα