Euro 2012: Απειλείται με τιμωρία ο Νασρί

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τιμωρήσει με δύο χρόνια αποκλεισμό τον Σαμίρ Νασρί για τη συμπεριφορά του.

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με τη συμπεριφορά του Σαμίρ Νασρί κατά τη διάρκεια του Euro 2012. Στην πρώτη αναμέτρηση της διοργάνωσης, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε επί της

Αγγλίας και ο πανηγυρισμός του ήταν προκλητικός προς τους δημοσιογράφους.

Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ισπανία, ο διεθνής μέσος αντέδρασε ακόμα χειρότερα. Σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο, του έκανε φραστική επίθεση με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις τόσο από τον προπονητή της ομάδας, Λοράν Μπλαν όσο και από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Η FFF αναμένεται να συνεδριάσει έτσι ώστε να αποφασιστεί η τιμωρία του διεθνούς μέσου για τη συμπεριφορά του. Όπως αναφέρει η γαλλική «L’Equipe» οι άνθρωποι της ομοσπονδίας σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον τιμωρήσουν για τα επο΄μενα δύο χρόνια για τη συμπεριφορά του. Η απόφαση για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή αναμένεται αύριο με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για αποκλεισμό μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Την ίδια ώρα, εξετάζεται και η συμπεριφορά των Γιάν Μβιλά, Ζερεμί Μενέζ και Χατέμ Μπεν Αρφά, οι οποίοι επίσης αναμένεται να τιμωρηθούν με σαφώς μικρότερη ποινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα