Blue Boys: «Σπουδαία εμφάνιση στον Κορυδαλλό»

Στο πάθος και τη δύναμη που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ στο παιχνίδι με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό αναφέρθηκαν οι «Blue Boys» στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Ο σύνδεσμος φίλων του ΑΟΧ εξήρε τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα τους, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι οι «μπλε» θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη:

«Σπουδαία εμφάνιση

πραγματοποίησε ο Α.Ο. Χανιά χτες στον Κορυδαλλό με αντίπαλο την ομάδα της Προοδευτικής. Το τελικό 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, ωστόσο αν κάποιος μπορούσε να πάρει την νίκη, αυτός ήταν ο Α.Ο. Χανιά που έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Η ομάδα του κ. Πετράκη ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές μας εκτός της ποιότητας του παιχνιδιού τους, παρέταξαν και σπουδαίο πάθος και δύναμη (σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλων της ομάδας που ήταν στο γήπεδο), γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Επόμενο παιχνίδι για τον Α.Ο. Χανιά είναι με τον Απόλλωνα στα Περβόλια την Κυριακή, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα