Ajax σημαίνει εμπιστοσύνη!

Οι συνεργάτες του Άγιαξ στην Ελλάδα ταξίδεψαν… στη γνώση από την 1η ως την 4η Δεκεβρίου και θα μεταφέρουν όλα όσα έμαθαν στην Ολλανδία και στην «Ajax Hellas Youth Academy».

Ο Ajax Hellas Youth Academy έθεσε από την αρχή ως εγγύηση

την εκπαίδευση των μικρών ταλέντων με τα μυστικά του Άγιαξ και την ολλανδική ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Πώς όμως οι Έλληνες προπονητές θα μπορούσαν να διοχετεύσουν τη γνώση στους ποδοσφαιριστές, αν δεν την έπαιρναν πρώτα οι ίδιοι; Οι coordinator μας, ταξίδεψαν στο Άμστερνταμ, έμαθαν από τους καλύτερους και η εκπαίδευση προχωρά.

Η συστηματική καθοδήγηση μέσω συνεχούς επικοινωνίας με τους Ολλανδούς προπονητές και μέσω τακτικών τους επισκέψεων στην Αθήνα, είναι το σημαντικότερο σκέλος για τους δικούς μας προπονητές. Αλλά τι καλύτερο από το να πάρουν τις βάσεις στο αυθεντικό προπονητήριο του Άγιαξ;

Από τη 1 έως τις 4 Δεκέμβρη οι coordinator μας ταξίδεψαν στη γνώση, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την επιτυχία και είναι έτοιμοι πλέον να τη μεταφέρουν και στις ακαδημίες του Ajax Hellas Youth Academy.

Συγκεκριμένα, στο Άμστερνταμ βρέθηκαν οι: Μάκρης Γεώργιος (Διευθυντής του Ajax Hellas), Κωτσής Γιάννης (Τεχνικός Διευθυντής του Ajax Hellas), Αλεξούλης Γιάννης (Λάρισα), Πείδης Μπάμπης (Κατερίνη), Καρτσακλής Βαγγέλης (Γιαννιτσά), Νικολόπουλος Σωτήρης (Πάτρα), Ρούσσος Γεώργιος (Σύρος), Κιούπκιολης Αθανάσιος (Ασπρόπυργος), Χερίδης Γιάννης (Παιανία) και Σκουλούδης Ναπολέων (Ρέθυμνο).

Keywords
Τυχαία Θέματα