Ζώδια και αστέρια: Ο ξαφνικός θάνατος της Αλεξίας Αλεξιάδου και τα αναπάντητα «γιατί»

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία, έφυγε χτες τα ξημερώματα από τη ζωή.


Η Αλεξία Αλεξιάδου ήταν Δίδυμος, το ζώδιο που συνδέεται τόσο με τον προφορικό όσο και με τον γραπτό λόγο και είχε συγγράψει την τριλογία «Ερωτικές Συνταγές», «Γεύσεις Γάμου» και «Μια γιορτή για τα παιδιά». Επίσης, μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη είχε τον εκδοτικό οίκο «Alba Editions». Το τετράγωνο του Ηλίου (προβολή προσωπικότητας) της με τον Ουρανό (τηλεόραση) βοήθησε να γίνει γνωστή στο τηλεοπτικό

κοινό μέσα από τις εκπομπές που μαγείρευε δίπλα στη μητέρας της.

Ο Ήλιος της στους Διδύμους (πνεύμονες) προσβαλλόταν τόσο από τον Κρόνο στους Ιχθύες (χρόνια φαρμακευτική αγωγή, πιθανόν δυσδιάγνωστα προβλήματα υγείας - τέλος στον ύπνο) όσο και από τον απρόβλεπτο Ουρανό (ξαφνικός) και τον μοιραίο Πλούτωνα (θάνατος).

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ασάφειας, της σύγχυσης, της παράλυσης από διέλευση έκανε σύνοδο με τον Κρόνο της στους Ιχθύες ενεργοποιώντας παράλληλα τις παραπάνω όψεις του Ηλίου. Γεγονός που δείχνει ένα ήσυχο τέλος στην ύπνο της αλλά και την αμφιβολία που πλανήθηκε στον αέρα τόσο για τα αίτια όσο και για το ίδιο το γεγονός.

«Το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία... όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Αλεξία Αλεξιάδου που είχε χρόνια προβλήματα άσθματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα