Ζώδια και αστέρια: Ο μη fit Δίδυμος Λιάγκας και το τζάμπα φαί!

Δεν τρώει σπιτικό φαγητό αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας με αποτέλεσμα να έχει φτάσει... 114 κιλά!


Συνήθως οι Δίδυμοι είναι sportive και fit αφού με κυβερνήτη τον Ερμή βρίσκονται σε συνεχή κίνηση. Γιατί όμως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Δίδυμου, Γιώργου Λιάγκα;

Κάθε άνθρωπος δεν είναι μόνο το ζώδιο του είναι ένας ολόκληρος αστρολογικός χάρτης και μάλιστα τελείως ξεχωριστός για τον καθένα. Στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα τα κιλά είναι πολλά εξαιτίας του Δία που στο ωροσκόπιό του δεν είναι μόνο γενναιόδωρος αλλά και λαίμαργος.

Ο πλανήτης της υπερβολής στο ωροσκόπιο

του παρουσιαστή βρίσκεται στον 1ο οίκο. Θέση που υποδεικνύει παχουλό παρουσιαστικό και συγχρόνως τετραγωνίζει τον Ήλιο του, όψη που δείχνει ότι η εικόνα του ατόμου, ιδιαίτερα από τα 40, είναι... πληθωρική!

Ο παρουσιαστής ιδιαίτερα από τη μέση ηλικία και μετά έχει αρχίσει να τρώει περισσότερο. Σε αυτό έχει επηρεάσει η αναγνωρισιμότητά του που, με τον γενέθλιο Δία σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ωροσκόπιό του, είναι αναμφίβολη. Πώς;

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει με την Ευγενία Μανωλιδου δεν μπορεί να κρατήσει δίαιτα γιατί από Τετάρτη μέχρι Κυριακή τον καλούν σε εστιατόρια (τα καλά της αναγνωρισιμότητας) και από ό, τι φαίνεται, όχι μόνο δεν μπορεί να αρνηθεί, αλλά του ανοίγει και πολύ η όρεξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα