Ζώδια και Αστέρια: Ο «μαρτυριάρης Ερμής» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ο Γιώργος Λιάγκας

Τον είδε, σε μέρος που εκείνος δεν έκανε καμία αναφορά ότι πήγε και το φανέρωσε on air!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει τον πλανήτη της επικοινωνίας και του λόγου, τον Ερμή, σε όψη εξαγώνου με τον πλανήτη των αποκαλύψεων, τον Ουρανό, στο γενέθλιο ωροσκόπιό της. Ως εκ τούτου, της αρέσει να τρελαίνει τους άλλους με νέα και ειδήσεις και αν της δοθεί η ευκαιρία το κάνει και on air!

Μάλιστα, ο γενέθλιος Ουρανός της (ξαφνικά γεγονότα, αποκαλύψεις

) είναι στον Τοξότη (εξωτερικό, αεροδρόμιο) και με τον διελαύνοντα Ήλιο (γεγονότα) τις προηγούμενες ημέρες να κάνει όψη τριγώνου μαζί του και να ενεργοποιεί την όψη Ερμή – Ουρανού (γνωστοποιήσεις) στο ωροσκόπιο της η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» αποκάλυψε, όχι μόνο ότι πήγε στο Ντουμπάι για το Πάσχα, αλλά ότι στον κοσμοπολίτικο προορισμό συνάντησε... τον Γιώργο Λιάγκα!
«Σας έχω είδηση βόμβα. Με ποιον συνταξίδεψα. Θα σας τρελάνω. Με τον Γιώργο Λιάγκα.» είπε η νεαρή παρουσιάστρια που το σύμπαν τα έφερε έτσι και συνάντησε στις διακοπές του Πάσχα της στο Ντουμπάι τον παρουσιαστή με το οποίο έχει δικαστική διαμάχη!

Κι όταν ο Παύλος Σταματόπουλος τη ρώτησε αν είναι σίγουρη γιατί συνήθως ο παρουσιαστής κάνει οικογενειακές διακοπές μαζί με τη Φαίη Σκορδά στην Βόρεια Ελλάδα εκείνη απάντησε «Τη Μεγάλη Τετάρτη, πάντως, που εγώ ταξίδευα, ταξίδευε μαζί και τον είδα και στον ιμάντα, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Και δεν θα τον πετύχαινα, αλλά πήγα στην τουαλέτα και μπερδεύτηκα, δεν πήγα στην δεξιά, πήγα στην αριστερή και ήταν από την άλλη πλευρά και περίμενε βαλίτσες. Και λέω "έλα Χριστέ και Παναγία". Τον είδαν και φίλοι μου τις άλλες ημέρες».

Επιπλέον, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι «Δεν μιλήσαμε, όχι. Απέφυγε λίγο να με χαιρετήσει, οπότε λέω κι εγώ άσε μπορεί να έχει έρθει κρυφά» ενώ έβαλε τέλος στην κουβέντα όταν ρωτήθηκε αν είδε και τη Φαίη Σκορδά μαζί του λέγοντας «Δεν θα δώσω άλλες πληροφορίες θα αρκεστούμε εκεί».

Μικρός που είναι ο κόσμος ε...; Συναντήθηκαν «Πασχαλιάτικα» σε ξένο τόπο και ο Ουρανός που είναι το ακριβώς αντίθετο του εν κρυπτώ... τα έβγαλε όλα στην φόρα!

*Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι γεννημένη στις 22 Σεπτεμβρίου 1988

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα