Ζώδια και Αστέρια: Ο Άδωνις Γεωργιάδης δε θα ξαναπάει στον Παπαδάκη... για φέτος!

Ο εκρηκτικός Σκορπιός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναπάει στην εκπομπή του Παπαδάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας γεμάτος πείσμα Σκορπιός, εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με την σύνοδο Άρη (δράση) - Ουρανού (εκρηκτική αντίδραση) στο ζώδιο του Ζυγού (αέρινη, «εύπεπτη») που διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη καταφέρνει να είναι ίσως το πιο «love to hate» πρόσωπο της πολίτικης σκηνής.

Χθες, βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα μπιπ» και μίλησε για τον προ ολίγων ημερών άγριο καβγά του με τον Γιώργο Παπαδάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», η οποία οδήγησε στην απόφαση να μην εμφανιστεί ξανά στη συγκεκριμένη εκπομπή.
«Έγινε τελείως τυχαία και σίγουρα δεν μας έκανε καλό, ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τόνισε: «Το "γλείφτης του Τσίπρα" ήταν υπερβολή, έπρεπε να πω ότι απλώς χαϊδεύει λίγο τον ΣΥΡΙΖΑ».

*Τ’ άστρα του ουρανού έχουν γράψει τα μηνύματα που προορίζονται μόνο για σένα. Διάβασέ τα και κατανόησε καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τους άλλους*

Επίσης, ο βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε σχετικά με το αν θα ξαναπάει στο «Πρωινό ΑΝΤ1» ότι «Για φέτος τελείωσε σίγουρα, για του χρόνου δεν ξέρω» αφήνοντας ένα παράθυρο ανοιχτό όπως προστάζει η σύνοδος Ερμή (επικοινωνία) - Ποσειδώνα (προσποίηση, μπλόφα, αναδίπλωση) που δείχνει πως το παιχνίδι της επικοινωνίας το γνωρίζει καλά.

Εν συνεχεία, υπογράμμισε ότι «Το "κωλοτούμπας" φυσικά και με προσβάλει και είναι τελείως ψευδές. Εγώ είμαι με το μνημόνιο από την πρώτη μέρα».
Η συνέντευξη δόθηκε με τον διελαύνοντα Δία (υπερβολή) στο ζώδιο του Λέοντα (θεατρικότητα, ανάγκη κυριαρχίας του εγώ) ανάδρομο (αναθεώρηση, μπαίνοντας σε κατάσταση αναμονής) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο του (προσωπικότητα, προβολή) που δείχνει ότι η απόφασή του αν και δεν θα κρατήσει εσαεί εντούτοις αισθάνεται ότι του «στοιχίζει» στην... δημοτικότητά του.

Άδωνις Γεωργιάδης είναι γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1972

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα