Ζώδια και αστέρια: Μορφούλα Ντώνα: Κάτι δεν πάει καλά με τη νίκη της στο DWTS5

Ότι κάτι δεν πάει καλά (!) με τη νίκη της Μορφούλας χθες στο DWTS5 υποδεικνύει η αστρολογία!


Με τη διελαύνουσα Σελήνη (κοινό) χθες (1/2) στον Καρκίνο (στρέφεται προς γυναίκες) ο τελικός του Dancing with the stars 5 ήταν γυναικεία υπόθεση με φιναλίστ την Μορφούλα Ντώνα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Το

ότι έφτασε όμως η Μορφούλα Ντώνα, όχι μόνο στον τελικό του «Dancing with the star 5», αλλά πήρε και το έπαθλο, με ημερομηνία γέννησης 23/8/1984, αστρολογικά...δεν δένει!

Ο διελαύνων Κρόνος (παύση, αποχώρηση) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη της (νίκη) και τους διελαύνοντες πλανήτες, Δία στον Λιοντάρι -τον πλανήτη της εύνοιας σε θεάματα- και Ουρανό στον Κριό, που θα μπορούσε να δείξει μια απίστευτη νίκη, αλλά και τον Ποσειδώνα -που θα μπορούσε να μιλάει για ένα θαύμα- να μην κάνουν ή να μην ενεργοποιούν καμία (!) θετική όψη στο ωροσκόπιο της... υποδεικνύουν ότι κάτι δεν πάει καλά!

Η μία εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι ο Ωροσκόπος ή το Μεσουράνημα -πολύ σημαντικά προσωπικά σημεία και σημαντικοί αστρολογικοί δείχτες- δέχονται θετικές όψεις αλλά λόγω μη γνώσης της ώρας γέννησης της δεν μπορούμε να τις ξέρουμε.

Η άλλη εξήγηση είναι ότι η Μορφούλα Ντώνα δεν είναι γεννημένη 23/8/1984 αλλά 23/8/1985 καθώς πατώντας το όνομα της στο google, είδαμε ότι αλλού γράφεται ότι είναι γεννημένη με τη μια ημερομηνία και αλλού με την άλλη. Το διαπιστώσαμε όπως με τον διελαύνοντα Ερμή ανάδρομο (νέα στοιχεία, προβλήματα σε σχέση με πληροφορίες) και δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε πότε τελικώς γεννήθηκε η Μορφούλα Ντώνα.

Ωστόσο, η ημερομηνία 23/8/1985 θα μπορούσε να δικαιολογήσει τα μάλα τη νίκη!
Σε ένα τέτοιο ωροσκόπιο με ημερομηνία 23/8/1985 τα άστρα θα ήταν με το μέρος της:
Ο διελαύνων Ερμής (ανακοινωθέν αποτέλεσμα) σε σύνοδο με το Δία (ευχάριστα, θετικά).
Ο διελαύνων Δίας (τύχη) σε σύνοδο με τον Άρη (νίκη) ενεργοποιώντας τη γενέθλια όψη Άρη – Ουρανού (σαρωτική ή ξαφνική νίκη).
Ο διελαύνων Ουρανός στον Κριό (δημοσιότητα, τάση να ξεχωρίσει) σε τρίγωνο με τον Ερμή (θετικά νέα).

Ωστόσο, όλες τις παραπάνω όψεις της έχει η Ειρήνη Παπαδοπούλου με ημερομηνία γέννησης 22/8/1985, γεγονός που, αν η Μορφούλα Ντώνα είναι γεννημένη 23/8/1985, θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί δύο γυναίκες – διαγωνιζόμενες που έχουν γεννηθεί με μια μέρα διαφορά βρέθηκαν να είναι οι φιναλιστ του Dancing with the stars 5. Τα άστρα τις ευνοούσαν!

Βέβαια και πάλι το ποια θα ήταν η νικήτρια δεν θα μπορούσαμε να το ξέρουμε καθώς ακόμα και η Σελήνη είναι στο ίδιο ζώδιο και θα χρειαζόταν η ώρα γέννησης να δούμε ποια θα ήταν νικήτρια.

Ωστόσο, θα εξηγούσε γιατί έφτασαν και οι δύο να διεκδικούν την 1 Φεβρουαρίου του 2015 το έπαθλο του DWTS5 και η μια βγήκε νικήτρια και άλλη δεύτερη... στο παρά πέντε!

Keywords
Τυχαία Θέματα