Ζώδια και αστέρια: Η προφητική Βάνα Μπάρμπα για το χωρισμό Μπαλατσινού - Κωστόπουλου

Σχεδόν 5 μήνες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού Μπαλατσινού – Κωστόπουλου, η Ιχθύς Βάνα Μπάρμπα είχε διαβλέψει ότι η Τζένη Μπαλατσινού... θα αφήσει τον Πέτρο Κωστόπουλο!


Ήταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου που η Ιχθύς Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό mou» με οικοδεσπότες τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού και η ηθοποιός απευθυνόμενη στον παρουσιαστή είχε πει: «Ε γιατί, τρελές είμαστε όλες (!) που σε αφήνουμε;...

εσύ κάτι κάνεις!». Τότε είχε παρενέβη η Τζένη Μπαλατσινού λέγοντας: «Ε, καλά και εσύ, δεν τον έχουν εγκαταλείψει κι... όλες!».

Η Βάνα Μπάρμπα ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων που κυβερνάται από τον πλανήτη της προφητείας, τον Ποσειδώνα, και επειδή κάνει και θετική όψη με τον Ήλιο της, έχει ευαίσθητες κεραίες κι έντονα προαισθήματα.

Βέβαια, όπου εμπλέκεται ο Ποσειδώνας, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα από όσο κάνεις μπορεί να φανταστεί και δεν γίνεται κάποιος να ξέρει με βεβαιότητα αν το μάντεψε, αν το προαισθάνθηκε, αν είχε προηγηθεί κάτι άλλο ή αν απλά είχε μια διόραση της στιγμής. Το σίγουρο είναι ότι η Βάνα Μπάρμπα με την παραπάνω δήλωσή της αποδείχτηκε... προφήτισσα!

Keywords
Τυχαία Θέματα