Ζώδια και αστέρια: Η Μενεγάκη, το μυστικό και η Τσιμτσιλή

Ποιο μυστικό αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη η... παθούσα και μαθούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή;


Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη αλλά η πρώτη γενική πρόβα που είχε με τους συναδέλφους της την Τετάρτη αναβλήθηκε! Ο λόγος; Η Μενεγάκη

έχει φαρυγγίτιδα!

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day που, με τον γενέθλιο Άρη (φλεγμονή) στον Ταύρο (λαιμό), έχει προδιάθεση για φαρυγγίτιδα και τις προηγούμενες μέρες στην εκπομπή της είχε πει πως υποφέρει από φαρυγγίτιδα. Ωστόσο η αφωνία δεν ήταν για τη λαλίστατη Δίδυμο η ενδεδειγμένη λύση, τουλάχιστον στην παρούσα ζωή, όπως υποστήριξε!

Την υγεία της τη βρήκε σε ένα γιατροσόφι το οποίο αποκάλυψε στην τηλεόραση του Alpha καθώς έστελνε της ευχές της για γρήγορη ανάρρωση στην Ελένη Μενεγάκη!

«Ελένη μας περαστικά, καλή δύναμη, εμένα προσωπικά με βοήθησαν οι εισπνοές με ευκάλυπτο. Παίρνεις από το φαρμακείο, βάζεις νερό και κάνεις από πάνω εισπνοές!» ανέφερε.

Το μυστικό οι τηλεθεατές το έμαθαν! Η δυναμική Σκορπινά Ελένη Μενεγάκη το άκουσε; Όπως και να έχει με τον ισχυρό Άρη στον Αιγόκερω, θέση έξαρσης που δείχνει ότι έχει καλή αναρρωτική ικανότητα, θα είναι γρήγορα στις επάλξεις!

Ακόμη και αν η φωνή της είναι βραχνιασμένη δεν χάνει την πρεμιέρα της εκπομπή της με την καμία! Θα είναι πιστή όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές το μεσημέρι της Δευτέρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα