Ζώδια και αστέρια: Η Ελένη Μενεγάκη και οι φωτογραφίες των… πρώην

Θα σας πείραζε αν ανακαλύπτατε κάπου σε ένα σημείο του σπιτιού ότι ο/η σύντροφός σας έχει ένα μικρό βαλιτσάκι με φωτογραφίες από πρώην; Την Ελένη Μενεγάκη πάντως θα την ενοχλούσε και εξηγεί το γιατί.


Ουαί και αλίμονο αν η Ελένη Μενεγάκη ανακάλυπτε ότι, ο σύντροφός της κρατούσε φωτογραφίες από πρώην. Η παρουσιάστρια, ως Σκορπιός,

θέλει, όχι μόνο σεξουαλική, αλλά και συναισθηματική αποκλειστικότητα στη σχέση της!


Με κυβερνήτη του ζωδίου της τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της επίμονης και της βαθιάς έρευνας, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η σκέψη που θα της γινόταν εμμονή είναι «για να τις κρατάει, κάτι σημαίνει!». Κι ο λόγος βέβαια, για μια Σκορπιό, δεν μπορεί να είναι γιατί μπορεί να τις θεωρεί μέρος του παρελθόντος του. Η εξήγηση θα επηρεαστεί από το συναίσθημα, που στην προκειμένη είναι απειλή της θέσης της! Επομένως, η πιο πιθανή αιτία για να τις κρατά για μια Σκορπιό είναι ότι ίσως εξακολουθούν να είναι πιθανές αντίζηλες. Άρα σεξουαλικά και συναισθηματικά δεν (!) είναι επικεντρωμένος σε εκείνη.


Κι αυτό το «ίσως» πέρα από το να ξυπνήσει τη ζήλια μέσα της είναι ικανό να «σκοτώσει» την εμπιστοσύνη της προς το σύντροφό της. Έτσι, με τον τρόπο της μια γνήσια Σκορπιός φροντίζει με απόλυτο τρόπο να περάσει το μήνυμα της «Αν κρατάς φωτογραφίες από πρώην πέταξε της πριν της ανακαλύψω! Κάτι τέτοιο δεν θα το ανεχτώ... με την καμία!».

Keywords
Τυχαία Θέματα