Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: «Βλέπω και έβλεπα πάντοτε τα δυνατά μου σημεία»

Την μαμά σου μπορεί να μην την ακούς αλλά την Ελένη Μενεγάκη πρέπει να την ακούσεις γιατί αυτά που λέει δεν είναι θεωρία αλλά... βιωματική συνταγή της επιτυχίας της!

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει από τη μαμά σου, την καλή σου φίλη, τους ψυχολόγους και τους πνευματικούς ανθρώπους που σου λένε να μην συγκρίνεσαι με τους άλλους, να δεις ότι είσαι ένα ξεχωριστό, μοναδικό πλάσμα που εστιάζοντας όχι σε αυτά που δεν έχεις αλλά στις δυνατότητές σου μπορείς

να τις αναπτύξεις και να επιτύχεις σε οτιδήποτε!

Τους ακούς ή μήπως δυσπιστείς λέγοντας «ωραία λόγια, αλλά θεωρία, στην πράξη δεν έχουν εφαρμογή»;

Η δυναμική Σκορπίνα Ελένη Μενεγάκη που αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση δεν είναι μόνο πετυχημένη, λαμπερή, αυτοδημιούργητη και δημοφιλής αλλά είναι και η προσωποποίηση του motto «Αν εστιάζεις στα δυνατά σου στοιχεία, πετυχαίνεις».

Αυτές τις ημέρες με τον Ερμή (συζητήσεις) στον αποκαλυπτικό Υδροχόο στον 11ο οίκο της (στόχοι, όνειρα, προσδοκίες) σε τρίγωνο με τον Ουρανό (πως ξεχώρισε και άνοιξε νέους δρόμους στη ζωή της) η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως πάντα κοίταγε, όχι τι κάνουν οι άλλοι, αλλά πώς εκείνη θα επιτύχει εστιάζοντας στα δυνατά της σημεία.

«Μέσα από τον καθρέπτη μου θέλω να βλέπω και έβλεπα πάντοτε τα δυνατά μου σημεία. Τα ξέρω τα αδύνατα σημεία μου. Και ο άλλος μπορεί να τα δει αν εγώ του τα επισημάνω» είπε τονίζοντας ότι το ίδιο έκανε και όταν άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο «Όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, δεν καθόμουν να σκεφτώ τις άλλες που ήταν 1,85 και έκαναν πασαρέλα, γιατί εγώ ήμουν κοντή για πασαρέλα», ενώ παραδέχτηκε ότι πίστευε στον εαυτό της και τα δυνατά της σημεία και έτσι «Έκανα 150 διαφημιστικά στην τηλεόραση κι έβγαλα στα 18 μου ένα σωρό λεφτά».

Μάθε και εσύ τα δυνατά σου σημεία, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει πολύ σε αυτό, εστιάσου σε αυτά και η επιτυχία θα γίνει ο δρόμος σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα