Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Χρόνια Πολλά με… προβλέψεις!

Ο ούριος άνεμος του Δία και όσα φέρνει ο Πλούτωνας!


Σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2014, η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια! Πόσα κλείνει; Κρυφό δεν είναι, αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε!

Η ζωή εξάλλου της όμορφης Ελένης έχει πάντα το σασπένς της! Ως Σκορπίνα, είναι μυστηριώδης και έχει απίστευτο βάθος. Για αυτό όσο κι αν τη βλέπεις στην τηλεόραση ή διαβάζεις για εκείνη στα περιοδικά, πάντα

υπάρχει κάτι περισσότερο που θέλεις να μάθεις για εκείνη!

Με τον διελαύνοντα Δία στον 5ο ηλιακό της οίκο και τον Πλούτωνα σε σύνοδο με τη Σελήνη στην ηλιακή της επιστροφή, τι λένε άραγε τα άστρα για τη βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης;

Ο 5ο οίκος στο ωροσκόπιό της καταλαμβάνεται επί τω πλείστων από το ζώδιο του Λέοντα και δείχνει τις αγάπες της Ελένης! Τα παιδιά της, τον αγαπημένο της, τα χόμπι της! Η παρουσία του επεκτατικού Δία στο δημιουργικό και λαμπερό Λέοντα δείχνει ότι οι αγάπες της θα γίνουν περισσότερες. Η λατρεία της για αυτές θα είναι πολύ πιο εμφανής. Η καρδιά της θα παίρνει χαρά μέσα από αυτές και το πρόσωπό της θα λάμπει από περηφάνια και ευτυχία!

Από την άλλη, υπάρχει το κεφάλαιο Πλούτωνας! Ο κυβερνήτης του ζωδίου της Ελένης Μενεγάκη που δείχνει τον αέναο κύκλο της ζωής «κερδίζω – χάνω»!

Ο Πλούτωνας στο ωροσκόπιό της κάνει τρίγωνο με τον Άρη, τον παραδοσιακό κυβερνήτη του Σκορπιού! Όψη πολύ σημαντική! Αφενός, γιατί πολλαπλασιάζεται η δύναμη της ισχυρής ενέργειά τους, λόγω ότι είναι και οι δύο κυβερνήτες του ίδιου ζωδίου. Αφετέρου, γιατί για να γίνει κάποιος κυρίαρχος στη ζωή του από αστρολογικής απόψεως θα πρέπει στον αστρολογικό του χάρτη αυτοί οι δύο άκρως δυνατοί πλανήτες να «συναντιούνται».

Το τρίγωνο λοιπόν Άρη – Πλούτωνα στον αστρολογικό χάρτη της Ελένης Μενεγάκη απογειώνει όλα τα θετικά γνωρίσματα του ζωδίου της, του Σκορπιού. Αλάνθαστο ένστικτο, ικανότητα να παίρνει αποφάσεις τη σωστή στιγμή και πάθος, δύναμη και επιμονή για να κατακτήσει αυτό που θέλει είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της χαρισματικής Σκορπίνας!

Από την άλλη, ο Πλούτωνας στον αστρολογική της χάρτη τετραγωνίζει την Σελήνη της. Όψη που δείχνει ότι κάθε σκαλοπάτι εξέλιξης που ανεβαίνει συνεπάγεται ότι για να κερδίσει κάτι θα πρέπει να χάσει κάτι άλλο. Κι αυτό δείχνει και η ηλιακή της επιστροφή. Ο Πλούτωνας βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη και η παρουσιάστρια, ως και τα επόμενα γενέθλιά της τον Οκτώβριο του 2015, θα έχει απώλειες!

Κάτι θα χάσει αλλά και κάτι θα κερδίσει. Κάθε τι έχει ένα τίμημα! Είναι νόμος του σύμπαντος «κάτι δίνεις – κάτι παίρνεις». Όσο και αν αυτό θα την πονά κατά βάθος θα ξέρει ότι στο τέλος αυτό που θα κερδίσει είναι πολύ πιο μεγάλο, πολύ πιο ουσιαστικό για εκείνη και την βαθιά, αληθινή της ευτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα