Ζώδια και Αστέρια 12/5: Eurovision 2015: «Έσκισε» η Μαρία Έλενα στην 1η πρόβα

Η Αιγοκερίνα κατέπληξε τους πάντες

Σε ρυθμούς Eurovision κινούνται στην Αυστρία και η Μαρία Έλενα Κυριάκου που εκπροσωπεί την Ελλάδα έχει φτάσει από το απόγευμα της Κυριακής στην Βιέννη για να προετοιμαστεί για τον ημιτελικό της 19ης Μαΐου.

Τη Δευτέρα πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα. Όμως για μια εργατική και φιλόδοξη Αιγοκερίνα, όπως είναι η εκπρόσωπος

της Ελλάδας, Μαρία Έλενα Κυριάκου, που έχει τον Άρη (μάχη, διεκδίκηση, εργασία) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (πάθος) στο ζώδιο του Σκορπιού (εμμονή και επιμονή) και όχι μόνο έχει πείσμα αλλά και δίνεται ολόψυχα στο τραγούδι δεν υπάρχει πρόβα κάθε φορά είναι πρεμιέρα.

Έτσι, φορώντας ένα ασημί φόρεμα και με λυτά τα μαλλιά της, η Μαρία Έλενα ανέβηκε στη σκηνή, η οποία είχε ένα υπέροχο βαθύ μπλε background φωτισμένο από δεκάδες φωτάκια και ερμηνεύοντας το «One last breath» με την εκπληκτική φωνής της «έσκισε»!

Η Ελλάδα έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη πρόβα του ημιτελικού της Εurovision και όλοι έκαναν λόγο για άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Έλενας!

Κατά τη διάρκεια της 1ης πρόβας στο μουσικό διαγωνισμό η Μαρία Έλενα Κυριάκου είχε από διέλευση στο ωροσκόπιο της τον Δία (επέκταση, κέρδη) στον Λέοντα (θέαμα, επικράτηση) σε όψη τριγώνου με την γενέθλια Αφροδίτη της (αποδοχή, απόλαυση) στο ζώδιο του Τοξότη (στο εξωτερικό) δείχνοντας πως μετά την πρώτη πρόβα η Ελληνική συμμετοχή θα «ανέβει» στα στοιχήματα και στην προτίμηση του κοινού.

Δείτε το video στο gossip-tv.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα