Βρες το άλλο σου μισό!

Όταν βρούμε το άλλο μας μισό -και μόνο τότε- αποκτά η ψυχή μας την ισορροπία και την ευτυχία...

Όπως γράφει ο Πλάτωνας στο Συμπόσιο, η ψυχή μας ήταν κάποτε ενωμένη. Αποτελούσε ένα και μοναδικό σύνολο. Λεγόταν «ερμαφρόδιτο» γιατί ήταν δυνατό, αδιάσπαστο και πανευτυχές. Επειδή όμως δυνάμωσε πολύ και έκανε ότι ήθελε, ο Δίας το τιμώρησε και το χώρισε σε δυο κομμάτια. Από τότε, απεγνωσμένα η ψυχή μας ψάχνει να βρει το άλλο της κομμάτι. Όταν το βρει και μόνο τότε, αποκτά την ισορροπία και την ευτυχία. Ο Θεός έρωτας που λυπήθηκε για τα βασανιστήρια της ψυχής γιατί έβλεπε ότι από την διάσπασή

της υπέφερε πάρα πολύ και ήταν δυστυχής, υποσχέθηκε ότι θα της ξαναδώσει την ευτυχία της ένωσης μόνο αν ερωτευτεί αληθινά και είναι εξαγνισμένη. Από τότε, απεγνωσμένα όλοι ψάχνουμε να βρούμε το άλλο μας μισό γι' αυτό, όταν λήξει μια σχέση, πονάμε αληθινά.


Αλήθεια ξέρεις όμως πού είναι το άλλο σου μισό;

Ξέρεις που μπορείς να το συναντήσεις; Μήπως υπάρχει μέσα σου ή μήπως όταν σε κτυπάει ο κεραυνοβόλος έρωτας το βλέπεις καθρεφτισμένο πάνω στον αγαπημένο σου; Όπως και να είναι, πάντως, μας λείπει. Το αναζητάμε παντού και αν δεν το βρούμε είμαστε δυστυχισμένοι και νιώθουμε ότι είμαστε μισοί. Υπάρχει πάντα μέσα μας σαν κρυφή ιδέα και μόλις το αναγνωρίσουμε καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ανακαλύψει τον αληθινό έρωτα. Οι σχέσεις αυτές που δημιουργούμε λέγονται «πολικές» γιατί ο ένας πόλος ψάχνει να βρει τον άλλο πόλο και αποτελούν ένα μέρος των μοιραίων σχέσεων. Μοιραία σχέση είναι αυτή που δεν μπορείς να αποφύγεις, γιατί αυτή με τον δικό της τρόπο σε εξελίσσει όλο και περισσότερο. Είναι συνταρακτικές, χωρίς αυτές δεν ζούμε.

Η Αστρολογία πάντα έχει την λύση και αυτή μας δίνει όλη την γνώση για αυτές τις σχέσεις, αφού τα πάντα μέσα στον ζωδιακό λειτουργούν με άξονες και τίποτε δεν είναι μεμονωμένο. Πάντα υπάρχει η ισορροπία και η συμπλήρωση. Το πολικό μας αστέρι το βρίσκουμε πάντα στο απέναντι ζώδιο από εμάς. Μας συμπληρώνουν, μας δυναμώνουν και μας ολοκληρώνουν. Ο Απόστολος Παύλος έλεγε ότι ο ευτυχής άνθρωπος είναι αυτός που είναι ολόκληρος και τέλειος. Που σημαίνει κουβαλάει μέσα του όλη την έννοια της δημιουργίας. Άρα λοιπόν όλες οι σχέσεις μας εξελίσσουν και περισσότερο από όλες οι ερωτικές.


«Μια ημέρα οι ψυχές μας θα γίνουν ένα και η ένωση μας θα είναι παντοτινή. Ξέρω πως ό, τι σου δίνω, επιστρέφει σε μένα. Σου δίνω λοιπόν τη ζωή μου, ελπίζοντας ότι εσύ θα επιστρέψεις σε μένα»

Ποίημα από την ποιητική συλλογή του Πέρση Ποιητή Τζελαλαντίν Ρούμι « Ο Αγαπημένος»

Κάποιος είπε πως η αγάπη σε ένα αστέρι κατοικεί, αύριο θα είμαστε μαζί...

Βρείτε το πολικό σας αστέρι μέσα από τους αστρολογικούς άξονες.


ΚΡΙΟΣ

Σαν δυναμική Κριαρίνα που είσαι, πάντα αναζητάς την αναγνώριση και την πρωτιά

Η εμφάνισή σου είναι σούπερ και εκρηκτική, ποτέ σχεδόν δεν περνάς απαρατήρητη. Το ενδιαφέρον σου για την καριέρα σου είναι μερικές φορές υπερβολικό. Σου αρέσουν οι οπαδοί αλλά ποτέ δεν αλλάζεις πορεία για ν

Keywords
Τυχαία Θέματα