Τρόμος για Ελληνίδα τραγουδίστρια από «μπανιστήρι» ειδικού φρουρού-Τι συνέβη;

Την τραβούσε βίντεο ενώ έκανε ημίγυμνη σολάριουμ

Απίστευτη ιστορία έζησε γνωστή τραγουδίστρια το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε ινστιτούτο ομορφιάς! Την ώρα που έκανε ημίγυμνη σολάριουμ διαπίστωσε ότι ένα κινητό την κατέγραφε κρυφά με τον κάτοχό του να βρίσκεται πίσω από τη μισάνοιχτη πόρτα...

Η τραγουδίστρια σοκαρισμένη σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει, αρπάζοντάς του το κινητό ενώ όπως είπε «Ήταν το παιδί μου έξω από το δωμάτιο και τα είδε όλα»!
Πρόκειται για τη γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα η οποία αν και τον καταδίωξε αυτός κατάφερε να φύγει. Πλέον καταζητείται από τους αστυνομικές

αρχές, καθώς η Σαμπρίνα κατέθεσε μήνυση εναντίον του στο Α/Τ Καλλιθέας, όπου και παρέδωσε το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί πως η συσκευή ανήκει σε συνάδελφό τους, ειδικό φρουρό, ο οποίος αναζητήθηκε να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου, πλην όμως δεν εντοπίστηκε στην οικία του και συνεχίζονται οι έρευνες.

Την ημέρα του συμβάντος η γνωστή τραγουδίστρια είχε τον διελαύνοντα Πλούτωνα (μυστική παρακολούθηση θεάματος που προκαλεί σεξουαλικό ενδιαφέρον) σε δυσμενή όψη (εις βάρος της) με τον Δία (ανέντιμη ενέργεια) στο Ζυγό (σε χώρο ομορφιάς) ενώ και ο διελαύνων Ποσειδώνας (παραβίαση) ήταν σε αντίθεση με τη γενέθλια Αφροδίτη της (προσωπικής ζωής). Ευτυχώς, η παρουσία της διελαύνουσας Σελήνης (αίσθηση) στην Παρθένο (παρατηρητικότητας) σχηματίζοντας όψεις με τον Πλούτωνα της (εξέταση κρυφών ενεργειών) και τον Ποσειδώνα της (αντίληψη παράνομων κινήσεων) έδωσαν στην Σαμπρίνα την ευκαιρία να αντιληφθεί την κρυφή καταγραφή, ώστε να του κάνει μήνυση και να σχηματισθεί σε βάρος του δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρόμος, Ελληνίδα, -Τι,tromos, ellinida, -ti