Το Μεγάλο γήινο Τρίγωνο της Πρωτομαγιάς και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Δείτε τώρα τις ημερήσιες προβλέψεις από τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη

Πρωτομαγιά! Η ημέρα που όλη η φύση ερωτεύεται και βγάζει όλη της την ομορφιά στην επιφάνεια. Ερωτευτείτε και σεις λοιπόν κάτι που σας που σας εμπνέει δημιουργία, χαρά, γέλιο και άνοιγμα.

Η Πρωτομαγιά φέτος συνοδεύεται από ένα μεγάλο τρίγωνο της Γης και ίσως επιβεβαιώνει αυτήν την παλιγγενεσία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο.

Το μεγάλο γήινο τρίγωνο που

γίνεται μεταξύ Ήλιου-Σελήνης σύνοδος Άρη και Πλούτωνα δείχνει την ανανέωση όλων των υλικών δυνάμεων αλλά και την πραγματοποίηση δύσκολων στόχων ακόμα και σε πιο βαθειά επίπεδα λόγω της συμμετοχής του Πλούτωνα.

Η πλανητική ενέργεια διαχέεται και την αντιλαμβανόμαστε μέσω του αιθερικού μας σώματος. Το κάθε ζώδιο δέχεται διαφορετικά αυτή την ενέργεια. Πάμε να δούμε λοιπόν με ποιον τρόπο θα δεχτούμε την μεγάλη ιερή συμπαντική ενέργεια που εκφράζει την υλοποίηση και το πρακτικό μέρος της ζωής και σίγουρα δημιουργεί αξίες σε όλα τα επίπεδα.


Τα ζώδια της Γής Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο έχετε την μεγαλύτερη εύνοια από τους υπόλοιπους.

ΚΡΙΟΣ

Μια δουλειά μπορεί να σας ζορίζει, κυρίως γιατί θα χρειάζεστε να κάνετε καθημερινά πράγματα που ενδεχομένως να σας κουράζουν ή να σας φαίνονται ανούσια και βαρετά. Από την άλλη σας δίνεται η ευκαιρία να βγάλετε λαυράκι απ' αυτήν, αρκεί να κάνετε υπομονή.

.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαστε από τους μεγάλους ευνοούμενους αυτής της εβδομάδας. Οι προσπάθειές σας θα καρπωθούν και θα δείτε πράγματα που τα προσπαθούσατε χρόνια να πάρουν σάρκα και οστά. Πάντως θα υπάρχει έντονη διάθεση για ρίσκο και τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να σας ευνοήσουν.

.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τακτοποιείτε τις υποθέσεις του σπιτιού σας και αυτό σας ικανοποιεί γιατί γενικά μπορεί να είσαστε λίγο χαοτικοί και ανοργάνωτοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις πρώτες δυσκολίες των διαφόρων εργασιών που είναι απαραίτητο να κάνετε. Η ένταση μπορεί να σας φέρει ένα μικρό στρες το οποίο όμως το διαχειρίζεστε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε από τους ευνοούμενους γιατί όλα λειτουργούν υπέρ σας. Θα δείτε τις υποθέσεις να κυλούν με μεγάλη ευκολία και άνεση, χωρίς εσείς να κάνετε και ιδιαίτερα πράγματα, αρκεί να αναζητήσετε την μεθόδευση και την οργάνωση. Ένας Αιγόκερως μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα σημαντικό σας σχέδιο.

ΛΕΩΝ

Είσαστε βουτηγμένοι μέσα στην υπερβολή η οποία είναι αναγκαία για να προχωρήσετε. Μην απελπίζεστε και κάνετε πίσω σε έναν μακρόπνοο σχέδιο που έχετε ξεκινήσει. Οι οιωνοί είναι με το μέρος σας, αρκεί να τους μεταφράσετε σωστά. Η εστίαση στα οικονομικά σας είναι το κεντρικό σας μέλημα και μην χαλάτε αλλού την ενέργειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σας σάς πιέζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο να βγάλετε τις δυνάμεις σας στην επιφάνεια κι αυτό

Keywords
Τυχαία Θέματα