Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο την 1/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

Καλό μήνα να έχετε όλοι και αφεθείτε επιτέλους, έστω και λίγες ημέρες, έξω από τις σκοτούρες και τα πολλά προβλήματα. Και που τα σκέφτεστε, δεν κάνετε κάτι καλό για τον εαυτόν σας. Για αυτό δώσετε τουλάχιστον έστω και για λίγο ποιότητα στην ζωή σας με θετικά συναισθήματα και οραματισμούς για την ζωή σας.

ΚΡΙΟΣ

Μια χαρά τα καταφέρνετε και περνάτε τα δικά σας προγράμματα

και σχέδια, κυρίως μέσα σε μια συνεργασία η οποία σας ευνοεί από όλες τις μεριές. Μια ομάδα σας στηρίζει και σας κάνει να νοιώσετε ότι είναι αναγκαίο να καταλάβετε την αξία της φιλίας, αλλά και ενός Υδροχόου ο οποίος δεν σας έχει δώσει ακόμα το πράσινο φώς, αλλά θα σας το δώσει τελικά και θα ίσως ξεκινήσει κάτι πολύ καλό μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαστε επικεντρωμένοι και συντονισμένοι θετικά για να λυθεί ένα οικογενειακό πρόβλημα ή επαγγελματικό, σε συνάρτηση όμως με κάποιους οικογενειακούς στόχους. Αναμφισβήτητα έχετε όλα τα φόντα για να επιτύχετε, αλλά χρειάζεται να είστε συνεργάσιμοι και περισσότερο ζεστοί στις εκδηλώσεις σας. Ένας Ιχθύς σας αναστατώνει αλλά δεν σας ξεκαθαρίζει αν είναι φίλος ή κάτι άλλο. Οικονομικά έχετε βοήθεια, γιατί έχετε γίνει περισσότερο επικοινωνιακοί και ευέλικτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μια συγκράτηση και κυρίως σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις. Είσαστε στο μέσον μιας διαδρομής και εσείς προσπαθείτε να βγείτε από αυτή. Ένα νομικό θέμα που σας απασχολεί ή μια σοβαρή κατάσταση που σας δημιουργεί ωριμότητα, θα σας κάνει να σκεφτείτε τι θα πρέπει να αλλάξετε για να νοιώσετε καλύτερα. Και θα τα καταφέρετε, γιατί όλα είναι με το μέρος σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζουν για λίγο ακόμα οι έγνοιες και οι δοκιμασίες σε πολλά επίπεδα. Κυρίως αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ζείτε υπό το καθεστώς κάποιων δυσκολιών και κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό που μπορεί να είναι μεγαλύτερο πρόσωπο. Από την άλλη, μια σχέση που δεν θέλετε να φανερωθεί αλλά σας δίνει χαρά γιατί επικοινωνείτε ευκολότερα, είναι κάπως απομακρυσμένη από την καθημερινότητα σας. Τα οικονομικά σας έχουν μια μικρή καλυτέρευση.

ΛΕΩΝ

Αναρωτιέστε γιατί νοιώθετε έτσι, πολύ σοβαροί και απρόσωποι. Η πανσέληνος που θα γίνει στον άξονα σας θα αρχίζει να σας επηρεάζει από τώρα και είναι κομβικό κομμάτι για το καλοκαίρι και επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ίσως να μην έχετε διάθεση να δείξετε τα συναισθήματά σας, παρά μόνο σε έναν Υδροχόο. Οι φιλοδοξίες σας είναι ανεβασμένες και προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες με συνεργάτες αλλά και κάποια πρόσωπα που έχουν σχέση με τον Νόμο. Ο Ιχθύς είναι κοντά σας αλλά σας μπερδεύει, γιατί δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μια σταθερότητα και βλέπετε

Keywords
Τυχαία Θέματα