Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 8/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή σας σταθεροποιείται και για λίγο ηρεμείτε από την ένταση και το στρες. Η παρορμητικότητά σας μερικές φορές σας φέρνει αντιμέτωπους με διάφορα προβλήματα τα οποία τελικά άλλα επιλύνετε και άλλα όχι, αλλά τώρα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νοιώθετε μια πίεση και ένα όριο στην αυτοέκφραση σας από συνθήκες εξωτερικές ή από άτομα που

συνεργάζεστε μαζί τους και δεν μπορείτε να είστε αυθόρμητοι, όπως θα θέλατε. Να θυμόσαστε ακόμα και να δεν συμφωνείτε ότι όλα γίνονται για την ατομική σας εξέλιξη και αυτό είναι καλό. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζετε να είσαστε κάπως προβληματισμένοι για πρακτικές υποθέσεις, αλλά και για συνεργασίες μέσα στον χώρο σας. Θέλετε να κάνετε πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που κάνετε, αλλά κάτι σας εμποδίζει. Η υπομονή είναι το μεγάλο σας προσόν. Από αύριο θα έχετε πιο πολλές ευκαιρίες να λύσετε τα θέματα σας. Εσείς ακολουθήστε το ένστικτό σας που σας πιέζει να ξεκουραστείτε για λίγο. Το Λιοντάρι είναι σημαντικό για σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα είσαστε σε φάση ανταλλαγής πληροφοριών με άτομα που συμπαθείτε πάρα πολύ. Κάποια προβλήματα με μέλη της οικογένειας σας αρχίζουν και λύνονται γιατί εσείς γίνεστε πιο ανοικτοί. Τα ταξίδια, οι επαφές και μια νέα δημιουργική γνώση σίγουρα θα απασχολήσει. Στην προσωπική σας σχέση είσαστε κάπως συγκρατημένοι και αυστηροί. Κυρίως με Κριό ή Ζυγό.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε ελαφρώς αναστατωμένοι γιατί θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια ή να κάνετε κινήσεις που να σας ξεμπλοκάρουν και εμποδίζεστε από διάφορες καταστάσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο σίγουρα πιέζεστε και αγχώνεστε γιατί έχετε να λύσετε πολλά θέματα κυρίως με την οικογένεια σας που οι σχέσεις σας είναι τεταμένες. Κάντε ένα βήμα πίσω και μην ζείτε την κάθε ιστορία με τόσο πάθος. Παρατηρήστε και εσάς και τους άλλους και θα διαχειριστείτε καλύτερα τις δύσκολες στιγμές.

 

 

 

ΛΕΩΝ

Κάνετε πολλές κινήσεις για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να δείξετε ότι είστε γνώστες των καταστάσεων. Αλλά γενικά, αν δεν σας κουνήσουν ιδιαίτερα οι άλλοι, εσείς από φόβο μήπως δείξετε ότι υπάρχει ανάγκη δεν κάνετε κινήσεις που θα φανερώσουν τις προθέσεις σας. Ο Ερμής σήμερα γυρίζει ορθόδρομος στο δικό σας ζώδιο, οπότε με κάποιο τρόπο κάποιες υποθέσεις σας κρατημένες απελευθερώνονται και εσείς ανακουφίζεστε. Οι δυσκολίες με Ιχθύ δεν είναι εμφανείς, αλλά παρασύρεστε σε μια δίνη συναισθημάτων που σας μπερδεύουν.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, τώρα που γυρίζει ορθός σας απεγκλωβίζει από την στασιμότητα. Κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο, τα πράγματα καλυτερεύουν και μπαίνουν

Keywords
Τυχαία Θέματα