Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 30/5

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει...

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις από τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…



ΚΡΙΟΣ

Ένα ταξίδι θα σας αλλάξει για λίγο την διάθεση. Γενικά είστε σε πολύ επικοινωνιακή φάση και μπορεί να έρθετε κοντά ακόμα και με συγγενείς που είχατε χαθεί. Το συγγραφικό σας ταλέντο μπορεί να βγει τώρα στην επιφάνεια ή

η επιθυμία σας για γνώση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε γενικά τον τρόπο ζωής σας. Ένας Παρθένος σας αποκαλύπτει τα συναισθήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε πολύ ερωτική φάση και αυτό σας δημιουργεί υπερένταση και ευεξία. Η δημιουργία ενός παιδιού θα έρθει σαν ολοκλήρωση στη σχέση σας. Η απελευθέρωσή σας θα ξεκινήσει από τον τρόπο που σκέφτεστε και τελικά αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σωστά στην θέση τους. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζορίζεστε από τις εξωτερικές καταστάσεις και χρειάζεται να βάλετε την λογική σας και το περίφημο μυαλό σας για να επιβιώσετε αυτήν την περίοδο. Γενικά, η ερωτική σας ζωή σας προβληματίζει γιατί υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες και αυτό σας δημιουργεί ένταση. Ευτυχώς υπάρχει και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας που σας ευνοεί και δεν δημιουργούνται ακραίες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί σας προβληματίζουν κάποιες καταστάσεις. Μια κρυφή σχέση που υπάρχει στη ζωή σας, κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο, θα σας προβληματίσει γιατί δεν ξέρετε τι δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε. Ένας Παρθένος έρχεται προς το μέρος σας και εσείς δεν πρέπει να του κλείσετε την πόρτα γιατί μπορεί να είναι ο άνθρωπός σας.

ΛΕΩΝ

Ο προβληματισμός και η έννοια σας είναι τα οικονομικά σας και με ποιο τρόπο θα τα φέρετε σε μια σωστή βάση. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, αφού όμως ασχοληθείτε περισσότερο με όλα σας τα θέματα τα τρέχοντα που είναι πολύ σημαντικά για σας να λυθούν άμεσα. Ένας Αιγόκερως σας ενδιαφέρει αλλά έχει τους δικούς του όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαστε σε ένταση κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο και μπορεί να το βγάλετε και λεκτικά κάνοντας κριτική απέναντι σε κάποια πρόσωπα που συνεργάζεστε ή σε συγγενικά σας άτομα που νοιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας χαλάνε την διάθεση. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες έχετε εύνοια σε όλα τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Νοιώθετε ότι η δύναμή σας ξαναγυρνάει και σας δίνεται η ευκαιρία να ξανακερδίσετε κάποιες υποθέσεις που τις είχατε από το παρελθόν για αυτό χρειάζεται να βάλετε όλη σας την μαεστρία και την διπλωματία για να μεγαλώσει το εισόδημα σας. Μια σχέση από το εξωτερικό σας

Keywords
Τυχαία Θέματα