Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 13/6

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


ΚΡΙΟΣ

Επανέρχεται η δύναμη σας η οποία σας υπενθυμίζει τον εαυτόν σας και τα όνειρα του. Ριζοσπαστικές κινήσεις που θα σας φέρουν ξεκαθαρίσματα ή μια νέα εκκεντρική έναρξη σε μια συνεργασία θα απασχολήσουν, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά

κάποιον τρόπο είστε στριμωγμένοι και νοιώθετε απομονωμένοι αλλά με μεγάλο θυμό. Κάπου θα ξεσπάσετε αλλά προσέξτε να μην είναι ο εαυτός σας. Το θέμα ενός παιδιού συνεχίζει να σας απασχολεί και γενικά το οτιδήποτε σχετίζεται με την δημιουργία και την αυτοέκφρασή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιος σας πιάνει από εχτές το βράδυ που μπήκε το Δίας στο ζώδιο σας. Σίγουρα θα ξεκινήσετε με νέα οράματα και θα βάλετε νέες βάσεις σε όλες σας τις υποθέσεις. Κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα λάβετε το μήνυμα ότι κάτι πάει να αλλάξει και θα δείτε την καθημερινότητά σας μέσα από αισιοδοξία αλλά και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε ελαφρώς εκνευρισμένοι και θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία που αναζητάτε και θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Μπορεί να γίνουν ξαφνικές αλλαγές στην ζωή σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο τα μηνύματα που παίρνετε είναι αντιφατικά και περίεργα οπότε χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι, και χωρίς φόβο.

ΛΕΩΝ

Εγκαινιάζετε μια νέα περίοδος στη ζωή σας η οποία θα σας φέρει αρκετά καλά πράγματα και κυρίως φίλους, ομάδες και πίστη στον εαυτόν σας ότι είστε στο σωστό δρόμο. Γενικώς, τα ανοίγματα θα σας ευνοήσουν αρκετά και θα σας δώσουν νέα διάσταση στην ζωή σας. Ιδιαίτερα αγαπητοί ακόμα και στις στενές σας συνεργασίες θα πάρετε το παιχνίδι πάνω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοιώθετε κάπως περίεργα, αφού μια εσωτερική παρόρμηση σας σπρώχνει να βγείτε έξω από τα στενά περιθώρια της λογικής σας και να ανοιχτείτε σε καινούργια πράγματα με μεγαλύτερη δράση και κίνηση. Σίγουρα τίποτε δεν θα είναι εύκολο για σας αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε το. Ένας Κριός σας δίνει ένα χεράκι βοηθείας και ίσως σας απελευθερώσει από κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα θα σας απασχολήσουν οι άλλοι και θα σας τραβήξουν προς τη δική τους πλευρά. Κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε, θα το κάνετε αλλά χρειάζεται να υπολογίσετε και κάποιους άλλους παράγοντες που μπορεί να είναι και κατευθύνσεις από την οικογένεια σας. Η επιστροφή ενός Δίδυμου θα σας κάνει καλό και σίγουρα θα νοιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε μαζί του πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεται να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας και ίσως να αλλάξετε κάποιες συνήθειες οι οποίες σας ταλαιπωρούν και σας παιδεύουν. Βγάλτε όλες τις ιδέες σας

Keywords
Τυχαία Θέματα