Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 1/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Όσοι έχετε βάλει στόχο θα γίνει και μάλιστα με πολύ ευκολότερο τρόπο από ότι υπολογίζατε. Αυτή την στιγμή έχετε οιωνούς που συμπλέουν μαζί σας για αυτό μην χάνετε τον χρόνο σας για άσχετα θέματα, αλλά για την επίτευξη και άλλων στόχων που ίσως είναι πιο δύσκολοι και μακρινοί. Από ένα άτομο που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό, θα έχετε ειδήσεις

που θα αφορούν και εσάς και θα έχουν καλή επιρροή πάνω σας. Γενικά, αυτόν τον καιρό, θα είναι δίπλα σας άτομα που θα σας ευνοούν και θα σας κάνουν την ζωή πιο εύκολη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανταλλάσετε πληροφορίες με διάφορα άτομα και αυτό σας βοηθάει να οδηγηθείτε σε ασφαλή συμπεράσματα. Γενικά είστε πιο επικοινωνιακοί και εύκολοι σε οτιδήποτε αφορά άλλο πρόσωπο και επαφές. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα βγείτε και μερικοί από την μοναξιά σας. Επειδή μερικοί είστε μπερδεμένοι σε προσωπικά ζητήματα καλό είναι να ξεμπερδευτείτε προτού κάνετε την επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βαθιά μέσα σας ξέρετε τι ακριβώς θέλετε, άσχετα αν δεν συμφωνεί το περιβάλλον σας ή η οικογένεια σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε μια προσωπική επιτυχία οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες και επιτέλους θα ανασάνετε ανακουφισμένοι. Είχατε αρχίσει να απογοητεύεστε από μια δουλειά που περιμένατε να γίνει και τώρα θα δείτε ότι θα αρχίσουν τα πράγματα να αποκαθίστανται. Αρκεί εσείς να είστε ψύχραιμοι και επικεντρωμένοι σε ουσιώδη θέματα. Θα υπάρχει πίεση για ολοκλήρωση των σχεδίων σας από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και ίσως και από συνεργάτες. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να είστε ήρεμοι γιατί αυτό το διάστημα σας λείπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ ανοικτοί και μερικοί από εσάς έχετε διαλέξει να μιλήσετε για τον εαυτόν σας και ίσως να αποκαλύψετε και κάποια μυστικά σας από το παρελθόν. Μόνο προσέξτε, μαζί με τα δικά σας, μην μαρτυρήσετε και κάποιων φίλων σας. Είσαστε γενικά σε φάση ρίσκου και δεν καταλαβαίνετε τόσο πολύ τους κινδύνους. Αυτό σας απελευθερώνει και σας κάνει πιο δοτικούς και αεράτους αλλά και ίσως πιο επιπόλαιους σε θέματα ατόμων και εμπιστοσύνης. Εσείς πάντα πάτε λειτουργείτε με το ένστικτό σας και αυτό χρειάζεται να παραμείνει.

ΛΕΩΝ

Ευκολότερη επικοινωνία με περισσότερη επιτυχία σε ότι κάνετε θα σας ξανασηκώσει γιατί θα ξεφύγετε από καταστάσεις που σας ενοχλούσαν. Αλλαγή στην στάση σας απέναντι στην καριέρα σας, αφού θα χρησιμοποιήσετε και την διπλωματία σας. Ένας φίλος από το παρελθόν σας δίνει ένα χέρι βοηθείας και κυρίως σε ένα θέμα ερωτικό που σας απασχολεί. Να θυμόσαστε ότι ο καλός λόγος πάντα μετράει, για αυτό να επιδιώκετε να κάνετε διάλογο παρά να μουτρώνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να παρασυρθείτε και να πείτε πράγματα που ενώ δεν θέλετε να τα πείτε, τελ

Keywords
Τυχαία Θέματα