Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 10/9

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Βάζετε τα δικά σας όρια τα οποία αφορούν την ισορροπία των σχέσεων σας. Δεν θέλετε να προεκτείνεστε πλέον σε πράγματα που δεν σας εκφράζουν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα πετύχετε σε μια συναλλαγή να κερδίσετε και αυτό θα σας κάνει να νοιώθετε ότι αξίζετε. Γιατί μπορεί να είναι δύσκολη η συναλλαγή και να χρειαστείτε να κάνετε πολλά για να το πετύχετε. Ο Παρθένος

που συνεργάζεστε τελικά δεν ανοίγεται σε κανέναν και μόνο με εσάς θέλει να συζητήσει. Πράγμα που σας δίνει το προβάδισμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η φροντίδα και η επιμέλεια είτε με άτομα της οικογένειάς σας είτε συγγενικά θα σας ανακουφίσει αφού θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Σίγουρα για αυτό θα χρειαστείτε βοήθεια και ίσως η επιτυχία σας να οφείλετε στην σωστή επιλογή βοήθειας. Σίγουρα θα έχετε επιτυχία στο θέμα ενός παιδιού και κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Ιχθύ. Ξαφνικά ξεσπάσματα με νεύρα και άγχος και κυρίως αν συνεργάζεστε με Σκορπιό. Καλό είναι να μην γίνεται εριστικοί όταν πρόκειται να πάτε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο επαγγελματικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σχετίζεστε περισσότερο συναισθηματικά και γίνεστε πιο ευαίσθητοι με τους γύρω σας. Μέσα στο σπίτι σας γίνονται ανακατατάξεις γιατί είναι αναγκαίες και χρήσιμες. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με αδέλφια ή συγγενείς σας ενοχλούν, αλλά τελικά θα βρεθεί φόρμουλα για να βρείτε τις διαφορές σας. Η επαφή με ένα πρόσωπο και ίσως ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο θα σας ξεσηκώσει. Μια οικονομική ευκαιρία από τον εργασιακό σας χώρο θα σας δώσει την δυνατότητα εξασφάλισης έστω και για λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια καλή κίνηση που θα σας φέρει λύσεις και κυρίως σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Σε κάποια θέματα η ανατροπή είναι δεδομένη και κυρίως εκεί που πρέπει να κάνετε την αλλαγή και να γίνετε πρωτοπόροι, αλλιώς δεν θα μπορείτε να προχωρήσετε όπως θέλετε. Ευτυχώς ισχυροποιήστε και έχετε ένα σταθερό πεδίο. Η σχέση με έναν Υδροχόο μπορεί να περάσει και μέσα από ένα οικονομικό θέμα.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές υποθέσεις σας αναγκάζουν να γίνετε προγραμματισμένοι και ορθολογιστές. Η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει αρχίσει να σας δίνει μικρά δώρα και σε λίγο θα φορτσάρει περισσότερο για να σας βοηθήσει με όλη της την δύναμη. Πρέπει όμως και εσείς να ανταποκριθείτε άμεσα και να ανοίξετε την καρδιά σας, συγχωρώντας όλους όσους σας έχουν πληγώσει και σας έχουν φερθεί άσχημα. Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξετε και θα πάρετε όλη την ενέργεια που σας ανήκει. Μέσα στο σπίτι σας υπάρχει ένταση και για αυτό προσπαθήστε να είστε ήρεμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρέα με φίλους και βόλτες θα σας κάνουν να ξεμυαλιστείτε για λίγο αλλά και να νοιώσετε κάποιους ανθρώπους πολύ κοντά σας σαν πρόσωπ

Keywords
Τυχαία Θέματα