Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 10/12

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία όταν γίνονται πράξη.

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ακόμα δεν σας κάνουν και πολύ κέφι γιατί νιώθετε «μαυρισμένοι» και έντονα προβληματισμένοι. Τα οικονομικά σας και γενικά οι εισπράξεις μέσω συνεργατών ή συντρόφου δεν έχουν ακόμα καρποφορήσει θετικά και αυτό μπορεί να σας έχει πανικοβάλει. Έχετε και την μόνιμη πίεση από την οικογένεια και τις υποχρεώσεις, κάπου δεν αντέχετε και είστε έτοιμοι να κλατάρετε. Σας κρατάει η έντονη πίστη και ο θετικός

οραματισμός που κάνετε μέσα σας και λέτε ότι τελικά θα κερδίσετε εσείς και όχι οι δυσκολίες που σας έχουν περικυκλώσει.


ΤΑΥΡΟΣ

Όλο σας το ενδιαφέρον το διοχετεύετε στους γύρω σας. Αυτό σας αρέσει εν μέρει γιατί από την άλλη νιώθετε ότι είστε εξαρτημένοι από τις κινήσεις τους, κυρίως από πολύ κοντινά σας πρόσωπα ή από άτομα που συνεργάζεστε. Παρθένος και Σκορπιός είναι μέσα στις προτεραιότητές σας. Επειδή μερικές φορές αμφισβητείτε τις αξίες σας και θέλετε που και που να παίρνετε την επιβράβευση από τους γύρω σας, τώρα θα αναζητήσετε άτομα που θα σας αναγνωρίζουν. Πάντως υπάρχει ένα πρόσωπο στην ζωή σας που ακόμα και με τους δύσκολους καιρούς σας θέλει και έχει ανάγκη να είναι μαζί σας για αυτό μπορεί να σας κάνει πρόταση γάμου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια από τις τελευταίες ημέρες που το παρελθόν και τα βαριά συναισθήματα σάς σέρνουν από την μύτη. Αυτό μπορεί το σώμα σας να μην το αντέχει και να νιώθετε αποκαμωμένοι ή να θέλετε να μη δουλέψετε πολύ, τουλάχιστον για σήμερα, γιατί έχετε ανάγκη να απομονωθείτε ή να παραμείνετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο ακόμα και μέσα στην δουλειά σας χωρίς να ανταλλάξετε πολλά-πολλά με τους γύρω σας. Ο Σκορπιός που είναι μαζί σας είναι πολύ σταθερός αλλά άθελά του μπορεί να σας στεναχωρεί γιατί μπορεί να έχει ανάγκη να είστε πιο κοντά του συναισθηματικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητάτε τις ισορροπίες και τη σταθερότητα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που εκφράζεστε και κινείστε, κυρίως μέσα στην προσωπική σας σχέση. Ίσως να έχετε βαρεθεί να βλέπετε ανατροπές στη ζωή σας και για αυτό προσπαθείτε και κάνετε πολλά πράγματα που θα σας δίνουν ασφάλεια και σταθερότητα. Το ρίσκο σε κάποια θέματα οικονομικά σας δημιουργεί τη διάθεση να κερδίσετε περισσότερα και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και πολύ ώριμοι στις κινήσεις σας. Ένστικτο έχετε για αυτό να το ακούτε. Πάντα σας λέει την αλήθεια. Κάποια θέματα με ένα άτομο από την πατρική σας οικογένεια μπορεί να σας ενοχλούν έντονα αλλά σήμερα και αύριο θα μπορέσετε να τα λύσετε πιο εύκολα.


ΛΕΩΝ

Έχετε πικρία και ίσως να πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει παράπονα. Μερικοί μπορεί να νιώσετε ότι σας παραγκωνίζουν για χάρη κάποιου άλλου ατόμου. Ίσως να είστε κάπως υπερβολικοί. Μερικές φορές το εγώ σας σάς δημιουργεί αυταπάτες. Για αυτό συγκρατείστε τον θυμό και πρέπει να είστε σίγουροι πριν ξεφουρνίσετε κάτι ή το δείξετε

Keywords
Τυχαία Θέματα