Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στον 9ο Οίκο

Βόρειος Δεσμός στον 9ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 3ο οίκο

Για να αντιληφθείτε σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα και πως πρέπει να το ξεπεράσετε καλό είναι να μάθετε πράγματα μέσα από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρυνθείτε περισσότερο και θα είσαστε πιο σίγουροι για τον προσωπικό σας σκοπό και στόχο. Για αυτό θα αναλύσουμε παρακάτω τους Δεσμούς μέσα στους οίκους του ωροσκοπίου πώς λειτουργούν και με ποιό τρόπο θα γίνει

η αναγνώριση των δικών μας λαθών με στόχο να εξελιχτούμε.

Όσοι έχετε Βόρειο Δεσμό στον ένατο και Νότιο Δεσμό στον τρίτο οίκο δείχνει ότι η ψυχή σας έχει έρθει με ήδη έτοιμη γνώση και μεγάλη τάση για την λεπτομέρεια και την πληροφορία. Τώρα όλο αυτό που κουβαλάτε χρειάζεται να το αφήσετε κατά κάποιο τρόπο πίσω σας και να γίνετε περισσότερο αναζητητές του πνεύματος και της αλήθειας. Αυτό σίγουρα σας δυσκολεύει γιατί σχεδόν όλες οι σχέσεις που κάνετε είναι βασισμένες πάνω σε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που τώρα είναι οι αληθινές σας ανάγκες. Επειδή σαν παλιά ενσάρκωση είχατε μεγάλη ανάγκη από την επικοινωνία με τους άλλους και κατά κάποιο τρόπο είσαστε εξαρτημένοι από αυτή την κατάσταση. Τώρα αυτό είναι το αδύναμο στοιχείο σας γιατί ενώ πιστεύετε ότι σας αρέσει να είστε μόνοι τελικά αισθάνεστε μια τεράστια ανάγκη να πλησιάζετε τους άλλους και να λέτε τα προβλήματα σας ή να επικοινωνείτε άμεσα. Επειδή όμως ακούτε τα προβλήματα των άλλων και συχνά τους συμβουλεύετε αυτό και πάλι σας μπερδεύει και σας κάνει να ξεχνάτε τον προορισμό σας γιατί μπορεί να μπλέξετε σε μια δαιδαλώδη κατάσταση με λεπτομέρειες και αναλύσεις που ίσως αυτό να σας πηγαίνει πίσω.

Την διπλωματία την έχετε σαν μέσο επιβίωσης μερικές φορές αλλά πιάνεστε από τα δίκτυα αυτής της κατάστασης γιατί μπορεί να σκέφτεστε αν κάνατε το σωστό ή το λάθος και συνεχώς σκέφτεστε και αυτό σας αφαιρεί την δύναμή σας. Μερικές φορές φοβάστε μήπως δεν γίνετε αντιληπτοί και αυτό σας δίνει ανασφάλεια για αυτά που σκέφτεστε ή λέτε. Η πιο μεγάλη σας δυσκολία είναι όταν χρειαστεί να βγάλετε κρίση και αναγκάζεστε να πάρετε αποφάσεις που στηρίζονται περισσότερο στην διαίσθηση παρά στο ανώτερο πνεύμα. Συνεχώς ψάχνετε να βρείτε περισσότερα γεγονότα και λεπτομέρειες και πληροφορίες για να πάρετε απόφαση γιατί πιστεύετε ότι η απόφαση θα είναι ευκολότερη ενώ αυτό είναι το λάθος σας γιατί χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με τον ανώτερο σας εαυτό και το πνευματικό σας κομμάτι και αυτό να σας καθοδηγήσει.

Πολλές φορές φράσεις κλισέ ή έξυπνα λόγια σας καθορίζουν. Επειδή έχετε άπειρες δυνατότητες τις οποίες μπορεί να τις αποφεύγετε από μια επιφανειακή επιπολαιότητα χρειάζεται να γίνετε πιο θετικοί για τον εαυτόν σας χωρίς να του στερείτε την ευκαιρία της εξέλιξης. Ένας από τους φόβους σας μπορεί να είναι ότι δεν θέλετε με τίποτε να φανείτε άσχετοι ή αδιάβαστοι σε ένα θέμα γιατί πιστεύετε ότι είστε γνώστης των πάντων και αυτό θα σας εξέθετε ανεπανόρθωτα. Η μεγαλύτερη ανάπτυξη έρχεται στη ζωή σας από την στιγμή που αφήσετε πίσω σας τη διάθεση για γνώσεις και πληροφορίες που δεν εξυπηρετούν πουθενά και εστιαστείτε σε μια πιο σοβαρή συμπεριφορά με επίκεντρο την πνευματική σας ταυτότητα. Σίγουρα ο ρόλος είναι δύσκολος δεν είναι κάτι το εύκολο αλλά μην ξεχνάτε ότι εσείς το έχετε επιλέξει. Όσο διευρύνετε τον εαυτό σας πνευματικά τόσο πετυχαίνετε την εξέλιξή σας.

Τα ταξίδια πάντως σας ομορφαίνουν την ζωή και σας δίνουν την δυνατότητα για να γίνετε περισσότερο κοσμοπολίτες και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας στο εξωτερικό. Ίσως η επιρροή ενός ξένου να είναι πολύ δυνατή. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να βγάλετε το μυαλό σας από έναν περιορισμένο κόσμο και να τον συγκεντρώσετε σε μια ατελείωτη συνείδηση.

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα