Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στον 1ο Οίκο

Βόρειος Δεσμός στον 1o Οίκο και Νότιος Δεσμός στον 7o Οίκο

Για να αντιληφθείτε σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα και πως πρέπει να το ξεπεράσετε καλό είναι να μάθετε πράγματα μέσα από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρυνθείτε περισσότερο και θα είσαστε πιο σίγουροι για τον προσωπικό σας σκοπό και στόχο. Για αυτό θα αναλύσουμε παρακάτω τους Δεσμούς μέσα στους οίκους του ωροσκοπίου πώς λειτουργούν και με ποιό τρόπο θα γίνει η αναγνώριση των

δικών μας λαθών με στόχο να εξελιχτούμε.

Βόρειος Δεσμός στον 1o Οίκο και Νότιος Δεσμός στον 7o Οίκο

Όσοι έχετε Βόρειο Δεσμό στον Πρώτο Οίκο σημαίνει ότι αναγκαστικά θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από κινήσεις που θα γίνουν είτε ηθελημένα είτε άθελά σας. Ο στόχος είναι να καταλάβετε τον εαυτό σας περισσότερο και με συνοπτικές διαδικασίες να πάρετε ξεκάθαρη εικόνα το ποιοι είστε και με ποιο τρόπο θα αυτονομηθείτε. Επειδή δείχνει ότι σε προηγούμενη ενσάρκωση είχατε εμπόδιο στο να βρείτε την προσωπική σας ταυτότητα γιατί είχατε εξαρτηθεί υπερβολικά είτε από σύντροφο είτε από σχέσεις που σας έκαναν να νιώθετε ότι η προσωπική σας ταυτότητα καθορίζεται από τους άλλους.

Ο γάμος και οι συνεταιρισμοί είναι βαθιά ριζωμένοι μέσα σας και το δείχνετε από τον τρόπο που λειτουργείτε για αυτό μερικές φορές ασυνείδητα θα προσπαθείτε να βρείτε την δύναμή σας μέσα από αυτούς και θα ξεχνάτε την δική σας κατάσταση. Χρειάζεται να πάψετε να ζείτε στην σκιά των άλλων και να αναζητήσετε την αυτονομία σας. Επειδή υπάρχουν έντονες αναμνήσεις που σας ωθούν να είστε πολύ συνεργατικοί και συλλογικοί ώστε κάθε φορά που δεν φτάνετε σε αυτόν τον στόχο ρίχνετε συνέχεια τα λάθη πάνω σας και νιώθετε ενοχές που δεν σας κάνουν καθόλου καλό. Επειδή έχετε εμπειρία ψυχής στο να συμβιβάζεστε και να κάνετε τα θελήματα των άλλων για να νιώθουν καλά ξεχνάτε τον ρόλο του επικεφαλή που χρειάζεται να πάρετε και επειδή απομακρύνεστε από τον στόχο της παρούσας ενσάρκωσης σίγουρα νιώθετε άβολα και δυσάρεστα με τον εαυτό σας και την ζωή σας. Για να βρείτε την ευτυχία πρέπει να μάθετε ποιές είναι οι δικές σας ανάγκες και αυτές πρώτα από όλα να ικανοποιείτε συνδυάζοντας όμως αρμονικά όλη αυτή την απελευθέρωση και με τους άλλους. Επειδή είσαστε πάντα θυσία για τους άλλους τώρα θα αφήσετε τον ρόλο του μάρτυρα πίσω σας αφού η νέα σας κατάσταση σας υπαγορεύει την εξέλιξη μέσα από την ατομικότητα. Και αφού κουβαλάτε τόσο γνώση για τους άλλους από την παρελθούσα ζωή σας τώρα θα μπορέσετε να ηγηθείτε με σοφία και με πίστη στην αλήθεια, δημιουργώντας μια προσωπικότητα η οποία θα λειτουργεί για το ατομικό σας καλό αλλά και για το καλό των άλλων. Οι δεσμοί σε αυτούς τους οίκους είναι πάρα πολύ σημαντικοί αφού σας δίνουν μια τεράστια δυνατότητα εξέλιξης.

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα