Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στο 12ο Οίκο

Βόρειος Δεσμός στον 12ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 6ο οίκο

Για να αντιληφθείτε σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα και πως πρέπει να το ξεπεράσετε καλό είναι να μάθετε πράγματα μέσα από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρυνθείτε περισσότερο και θα είσαστε πιο σίγουροι για τον προσωπικό σας σκοπό και στόχο. Για αυτό θα αναλύσουμε παρακάτω τους Δεσμούς μέσα στους οίκους του ωροσκοπίου πώς λειτουργούν και με ποιό τρόπο θα γίνει

η αναγνώριση των δικών μας λαθών με στόχο να εξελιχτούμε.

Επειδή είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει το κάθε άτομο όταν έρχεται εδώ κάτω στην γη ποιος είναι ο προορισμός του καλό είναι να αγωνίζεται για να το μάθει και να μην αφήνει να περνούν τα χρόνια χωρίς να γνωρίζει τι τελικά θα χρειαστεί να μάθει σαν μάθημα στην τωρινή του ενσάρκωση. Έτσι λοιπόν τώρα αναγνωρίζοντας ότι το άτομο που έχει Βόρειο Δεσμό στον 12ο οίκο συνέχεια περνάει από πολλές συνειδησιακές κρίσεις γιατί το περισσότερο μέρος της ζωής του είναι είτε αποσυρμένο είτε έχει μέσα του βαθιές σκέψεις που το απασχολούν και του μειώνουν την δημιουργικότητα. Επειδή πολλές φορές βρίσκει την τρέχουσα καθημερινότητα του εξοντωτική πολλές φορές αντιμετωπίζει καθαρά ψυχοσωματικά και όχι από την ίδια την ασθένεια αρρώστιες η νομίζει φανταστικά ότι πάσχει από κάτι και με αυτόν τον τρόπο εμποδίζετε να δουλέψει.

Οι συνθήκες δουλειάς και καθημερινότητας δεν του αρέσουν καθόλου γιατί νομίζει η ότι αδικείται η ότι δεν παίρνει αυτά που του αξίζουν σε επίπεδο οικονομικό. Η δουλειά του επειδή είναι ένα ισχυρό κομμάτι της προσωπικότητάς του τον επηρεάζει και τον ακολουθεί παντού. Επειδή νιώθει ότι υπάρχει χάος λόγω που παλιά έβλεπε μόνο τάξη τώρα είναι δύσκολο να φέρει τις ισορροπίες αλλά το προσπαθεί πάρα πολύ.

Επειδή μέσα τους κουβαλούν το τέλειο ιδανικό στην ουσία απορρίπτουν όλους τους άλλους με την δικαιολογία ότι δεν είναι τόσο καλοί όσο θα ήθελαν. Αυτό στην ουσία τους απομονώνει και τους κάνει να βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος. Μερικές φορές νιώθει αποκλεισμένος η απομονωμένος από τους άλλους και πιστεύει ότι φταίνε αυτοί. Αλλά μόνο αν κοιτάξει βαθιά μέσα του θα αναγνωρίσει την εστία του προβλήματός του. Επειδή πολλές φορές είναι αγχωμένος χρειάζεται να κάνει μόνιμη διάκριση μεταξύ των σημαντικών και ασήμαντων πραγμάτων η γεγονότων στην ζωή του. Μόνο αν δει ότι είναι μέρος του όλου θα καταλάβει τον γύρο κόσμο και θα κάνει καλύτερες και πιο φωτεινές σχέσεις και επαφές. Τώρα μαθαίνει την διαφορετικότητα και όχι ποιο είναι καλό και κακό.

Το άτομο με αυτά τα στοιχεία θα λειτουργήσει καλύτερα μέσα σε ένα οργανισμό γιατί θα κατανοήσει την συλλογικότητα. Η υπομονή και η επιείκεια για τους άλλους είναι το μάθημα που χρειάζεται να μάθει ποιο καλά από όλα. Η αγάπη και η προσφορά προς τους άλλους θα εξυψώσουν την ψυχή στον ζητούμενο στόχο. Πάνω από όλα πρέπει να καταλάβει ότι η σωματική του υγεία εξαρτάται μονάχα από την αντανάκλαση του εσωτερικού του κόσμου. Αν κάνει τον εσωτερικό του κόσμο παράδεισο α έχει και περίφημη υγεία. Εδώ το μυαλό είναι υπεράνω της ύλης και εδώ η ζωή θα είναι η καρμική μεταφορά από τον υλικό κόσμο στον ιδεατό. Η τέχνη είναι ένα κομμάτι που μπορεί να εκφράσει ποιο εύκολα τον ευάλωτο συναισθηματικό κόσμο του. Για αυτό καλό είναι να λειτουργεί οποιαδήποτε μορφή της τέχνης για να είναι συνέχεια συνδεδεμένος με την δημιουργία και το όλον.

Το ζώδιο του Νότιου δεσμού δείχνει με ποιο τρόπο το άτομο έχει προκαταληφθεί με την φυσική ύλη στις προηγούμενες ενσαρκώσεις. Το ζώδιο του Βόρειου Δεσμού περικλείει πως μπορεί να επιτευχθεί η μεταφορά της ψυχής στην διάσταση της Θεικής Γνώσης.

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα