Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 27/2 έως και 1/3

Κριός

Βρίσκεσαι σε δράση και πραγματοποιείς πολλά από αυτά που είχες αφήσει. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα κάνεις υπερβολές και ίσως έχεις μια ταραχή σε θέματα οικογενειακά. Πιθανόν να έχεις τύψεις και να δείξεις καλύτερα δείγματα γραφής προκειμένου να υπερκαλύψεις ό, τι δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αυτό θα στο εντείνει ο Καρκίνος ή ο Αιγόκερως γιατί θα δεις

κάποια άλλη πλευρά της ζωής σου αλλά και των εσωτερικών σου συναισθημάτων. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και θα γίνει άμεσα γιατί επιδιώκεις την προστασία σου σε συναισθηματικό ή ερωτικό επίπεδο. Το κυριότερο είναι να μην φοβάσαι και μην υποχωρήσεις αλλά με ηπιότητα να φέρεις την μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου.

Ταύρος

Μπαίνεις στην νοοτροπία της οικογενειακής συσπείρωσης γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθεις καλύτερα και πιο δυνατός/η. Τώρα αν υπάρξουν και κάποια ζιζάνια, δηλαδή σκέψεις ή πράξεις περίεργες ίσως είναι μια αποκάλυψη για σένα γιατί δεν περίμενες να γίνουν έτσι κάποια πράγματα. Με τον Κριό μπορεί να έρθετε πολύ κοντά και να σου μιλήσει ακόμα και για οικογένεια αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι βέβαιος/η για το επόμενο βήμα γιατί μάλλον δεν έχεις ακόμα εκείνη την σιγουριά που σου δίνει εξασφάλιση. Τα λόγια σου πάντως θα πρέπει να τα προσέξεις και κυρίως με άτομα της οικογενείας σου γιατί μπορεί να υπάρχει ένα ακίνητο που σας απασχολεί. Αν ασχοληθείς με κατασκευές ή με μαγειρική θα σου κάνει καλό γιατί θα κάνεις πολλά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Δίδυμοι

Νιώθεις κάπως περίεργα και κυρίως αδύναμα γατί από την μια θέλεις να ξεκαθαρίσεις, ακόμα και να πρωτοτυπήσεις ή να πρωτοπορήσεις σε θέματα γνώσεων ή επικοινωνίας αλλά υπάρχει μια συναισθηματική αδυναμία ή βαρεμάρα που σε κάνει και βυθίζεσαι σε ένα καναπέ ή μια ευαισθησία που δεν σε βγάζει πουθενά. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως θα είναι σήμα κατατεθέν γιατί θα σου βγάλουν στην επιφάνεια κάποια εσωτερικά σου κομμάτια που δείχνουν έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, όχι τόσο επικοινωνιακό και ρηχό αλλά πολύ ευαίσθητο και παραπονιάρικο. Οι φίλοι σου πάντως θα είναι από πολλές και διαφορετικές μεριές με άλλα γούστα και εντελώς άλλα ενδιαφέροντα από εσένα αλλά θα σε εκφράζουν, οπότε θα μοιραστείς μαζί τους πολύ προσωπικές σου στιγμές.

Καρκίνος

Κινείσαι πολύ παρορμητικά και μπορεί κατά βάθος να φοβόσουν αλλά τα καταφέρνεις θαυμάσια και ας χαλάσεις και κάτι που σε έχει κουράσει γιατί όλα θα τα ξεκινήσεις από την αρχή. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα φορτσάρεις στα ερωτικά σου και θα σπάσεις όλους τους κώδικες της σιωπής. Αν όμως έχεις γεννηθεί το δεύτερο, τα πράγματα σκουραίνουν γιατί θα αναγκαστείς να λειτουργήσεις τελείως παρορμητικά ή ακόμα και ανατρεπτικά. Οπότε θα δεις ένα άλλο κομμάτι του χαρακτήρα σου που συγχρόνως μπορεί και να το θαυμάσεις. Πιθανόν να σε συμπαρασύρει η γυμναστική ή γενικά η σωματική άσκηση κι ό, τι κάνεις θα το κάνεις πολύ δυναμικά και πολύ επιθετικά.

Λέων

Έχεις πολύ δυναμισμό και συγχρόνως νιώθεις την ανάγκη να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές σου ανασφάλειες οι οποίες όμως είναι πολύ καλά κρυμμένες. Το μυστικό που κρατάς μέσα βαθιά στην καρδιά σου για ένα μέλος της οικογένειας σου πιθανόν να μην σου κάνει καλό γιατί βαραίνεις και μελαγχολείς. Χωρίς να σημαίνει ότι θα το κρατήσεις για πολύ γιατί είσαι σε μια φάση που έχεις πει «τέρμα οι στεναχώριες και τα βάσανα». Τώρα μπορείς να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου, να δράσεις και να μην κρέμεσαι από την τύχη. Η κρυφή επικοινωνία με έναν Αιγόκερω από την μια σου κάνει καλό αλλά αν γίνει κάτι πιο σοβαρό ίσως σε ενοχλήσει γιατί φοβάσαι τη δέσμευση.

Παρθένος

Είσαι στα καρφιά εξαιτίας μια κατάστασης η οποία χωρίς να το έχεις επιδιώξει σε βοηθάει να ανοίξουν τα μάτια σου. Μπορεί να μην σου αρέσει γιατί θα πρέπει να αναγνωρίσεις κάποια πιθανά λάθη που έχουν γίνει από εσένα λόγω ψυχολογικής αδυναμίας αλλά από τη στιγμή που θα τα αναγνωρίσεις θα προχωρήσεις παρακάτω. Αν ηρεμήσεις από τον αιφνιδιασμό που ίσως σου γίνει, θα έχεις μια πολύ καλή ερωτική συνεύρεση με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό που θα σου λυθούν και πολλές απορίες για λανθασμένες συμπεριφορές από την πλευρά του. Πάντως τον τελευταίο καιρό περνάς καλά με φίλους και νιώθεις ότι έχεις βρει άτομα που σε εκφράζουν πολύ περισσότερο από παλιά οπότε φτιάξε τις ημέρες σου με καλές σχέσεις αλλά και σκέψεις.

Ζυγός

Είσαι γενικά σε αναστάτωση και αυτές τις ημέρες θα κάνεις μαζεμένα όσα δεν πρόλαβες τις προηγούμενες γιατί θέλεις να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Η θεωρία που έχεις για την αρμονία και τον συμβιβασμό πιθανόν να μην ισχύει γιατί θα τα λες έξω από τα δόντια χωρίς να φοβάσαι και να κρατάς προσχήματα και καλά θα κάνεις. Μερικές φορές η οικογένεια σε καταπιέζει αλλά ίσως να μην είσαι ο κλασσικός τύπος που θα αφιερωθεί με πάθος σε θέματα που νιώθει ότι τον ρουφάνε ενεργειακά και συναισθηματικά. Όμως οι ανάγκες σου αλλά και των άλλων σήμερα είναι πολύ έντονες και σε σπρώχνουν να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα γιατί βγαίνουν οι δυνάμεις σου λόγω της μεγάλης παρόρμησης που σε έχει πιάσει. Η σχέση με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω θα μπει κάτω από το μικροσκόπιο.

Σκορπιός

Η προστασία που αναζητάς μερικές φορές έρχεται από την εσωτερική ηρεμία που νιώθεις. Γι' αυτό μπορεί να αναβαθμίσεις έστω και για λίγες ημέρες την καθημερινότητά σου επειδή έχεις τη δύναμη να προβλέπεις κάποιες καταστάσεις και να τις προλαβαίνεις. Η αυθεντικότητα και ο αυθορμητισμός μπορεί να σε σπρώξουν να πεις κάτι που ίσως να φανεί σε άλλα άτομα χοντράδα αλλά μερικές φορές όταν αποφασίζεις να μιλήσεις γίνεσαι αρκετά καυστικός/η. Με τον Κριό κάνετε από κοινού πράγματα και ο ένας σπρώχνει τον άλλον για βγείτε έξω. Πάντως η θετική ενέργεια που μπορείς να την προκαλέσεις με καλούς λογισμούς και όμορφες σκέψεις είναι σημαντική κι αν σταματήσεις να σκέφτεσαι ζοφερό το μέλλον θα περάσεις πολύ όμορφα και ξεκούραστα.

Τοξότης

Έχεις δουλειές με φούντες αλλά περισσότερο οικιακές που ίσως είχες παραμελήσει. Ο κήπος σου, τα ζώα ή τα λουλούδια σου περιμένουν από εσένα φροντίδα που αν και σου κάνουν καλό γιατί σε βάζουν να πράττεις, κάπου νιώθεις ότι χάνεις την ελευθερία σου και αυτό είναι που σε μπλοκάρει περισσότερο. Αν αντιληφθείς ότι χρειάζεται να δίνεις αγάπη ακόμα και στα πιο απλά θέματα που ασχολείσαι, τότε θα το κάνεις με μεγαλύτερη ευκολία. Αν βγάλεις φωτογραφίες από παλιά συρτάρια και μπαούλα που είναι φυλαγμένες γιατί θέλεις να τις οργανώσεις, τα συναισθήματα που θα βγουν από μέσα σου μπορεί να σε μελαγχολήσουν και λίγο. Από την άλλη οι πλέον τολμηροί μπορεί να θέλετε να πάτε για μπάνιο στην θάλασσα ή χορό ή να ξεκινήσετε να παίρνετε μαθήματα μαγειρικής, κατασκευές ή οτιδήποτε αφορά την χρηστική και πρακτική εφαρμογή.

Αιγόκερως

Αναζητάς το διαφορετικό γιατί όταν όλα είναι συνέχεια ίδια αδειάζεις από έμπνευση και κίνητρα. Δεν είναι μόνο οι οικονομικές σου φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχουν αλλά θέλεις να βρεις εκείνη την συναισθηματική σου πλευρά που νιώθεις ότι χάνεις στην ρουτίνα. Για αυτό θα φροντίσεις και θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τα δικά σου άτομα ή με κόσμο που έρχεσαι σχεδόν καθημερινά σε επαφή και γνωρίζεις τις ευαισθησίες του και τις ανάγκες του. Η αντίληψη ότι η οικογένεια είναι και μια απόδειξη κοινωνικής επιτυχίας δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί όλα καταργούνται και αλλάζουν. Οπότε αν δουλέψεις μόνο πάνω στο πώς εσύ θα είσαι καλά και όχι οι άλλοι, θα κάνεις μια ξαφνική στροφή που μπορεί να μην περίμενες καθόλου.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να προστατεύσεις και να φροντίσεις πολύ περισσότερο την υγεία σου για αυτό μπορεί να ασχοληθείς με γιατροσόφια ή εναλλακτικές θεραπείες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις περισσότερο ότι αν πάσχεις από κάτι ενδεχομένως να είναι ψυχοσωματικό και όχι πραγματικό πρόβλημα γιατί έχεις μεγάλη ευαισθησία και δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Επειδή πάντα σου αρέσει να πειραματίζεσαι με θέματα αυτογνωσίας και ψυχολογίας μπορεί να συμμετέχεις σε σεμινάρια ή γκρουπ που θα ασχολούνται με το θέατρο ή γενικά με την εμπειρία και την γνώση της εξέλιξης. Η οικογένεια για σένα είναι η πηγή από όπου παίρνεις εμπειρίες αλλά σου δίνει και τη δύναμη να αγωνιστείς για διάφορες υποθέσεις. Ο Καρκίνος σε καθηλώνει με την συμπεριφορά του.

Ιχθύες

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο βρίσκεσαι σε μια φάση έμπνευσης και αυτή συνοδεύεται από συναισθηματική ευελιξία που σε βοηθάει να συγκεντρώνεσαι στο σπίτι σου ή στον στόχο σου. Πιθανόν οι καιρικές συνθήκες να είναι κάπως έντονες και να μην μπορείς να πας μια βόλτα στην θάλασσα σου κάνει καλό γιατί καθαρίζεις το μυαλό σου. Το εξωτερικό για μια δουλειά ίσως είναι μια πρόκληση αλλά θα σε ικανοποιήσει αρκετά γιατί μπορεί να σου έρθουν εύκολα κάποια πράγματα. Το ερωτικό ρίσκο θα είναι επικίνδυνο ίσως γιατί θέλεις να είσαι με ένα άτομο που δεν ταιριάζεις αλλά και έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πιθανόν να σου κάνει γυμναστική και να σου έχει πάρει το μυαλό αλλά είναι δύσκολο να επιβιώσει για μεγάλο διάστημα αυτή η σχέση.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
astrology, δραση, σημαίνει, εκκρεμότητες, βγείτε, θεατρο, υπουργειο εσωτερικων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, βγαινουν, βγείτε, αιγοκερως, βημα, γνωση, δουλεια, ζιζανια, ζωα, θαλασσα, κηπος, λουλουδια, μαγειρικη, περιεργα, τυχη, υγεια, φωτογραφιες, αγαπη, αστρα, αδυναμια, αποκαλυψη, απλα, αρμονια, ασχολεισαι, ατομο, γινει, γινεσαι, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δοντια, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, ελευθερια, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, επικοινωνια, ερθετε, ερχεται, ερχεσαι, εσωτερικων, ζωη, ζωης, ζοφερο, ιδια, ηρεμια, ισχυει, θετικη ενεργεια, θεωρια, καρκινος, κατασκευες, λαθη, λογια, ματια, μυστικο, μπανιο, μπορεις, μυαλο, νοοτροπια, παντα, οικογενεια, παθος, πηγη, ρισκο, σεμιναρια, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, τυπος, τυψεις, φοβασαι, ομορφα, astrology, δουλειες, εφαρμογη, φιλοι, για σενα, κομματι, καρδια, κωδικες, νιωθεις, σημαίνει, σημα, θεματα, χερια
Τυχαία Θέματα