Πως θα περάσει το κάθε ζώδιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Πετάξτε την μελαγχολία από πάνω σας και γεμίστε τα κενά σας με φως και αληθινή παρουσία



ΚΡΙΟΣ

Έφτασε και η τελευταία ημέρα του χρόνου η οποία κλείνει αρκετά καλά για σας. Αφού μπορεί να εισπράξετε συναισθηματικά αυτό που σας κάνει να νιώθετε δυνατοί και αξιολάτρευτοι. Σίγουρα μέσα σε ένα κλίμα μεγαλοπρέπειας, γενναιοδωρίας και μεγάλου ερωτισμού από την πλευρά σας θα είσαστε έτοιμοι να δείξετε τον καλό σας εαυτό και να κάνετε υποχωρήσεις σε πράγματα που τις προηγούμενες ημέρες σας ενοχλούσαν

υπερβολικά. Πάντως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα είσαστε περισσότερο συντηρητικοί στο ρίσκο και στον τζόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η ημέρα που θα κάνετε υπερβολές γιατί θα θέλετε να φανείτε και να αυξηθεί η προσωπική σας γοητεία. Για αυτό υπάρχει περίπτωση και να κουραστείτε υπερβολικά προσπαθώντας να τους ευχαριστήσετε όλους γιατί θα σας είναι πολύ δύσκολο να πείτε όχι. Ένα Λιοντάρι μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο από άλλες φορές. Φροντίστε να είστε μαζί του γενναιόδωροι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να ζορίζεστε με κάποιες καταστάσεις που ίσως να σας έχουν επιβάλλει οι συνθήκες και να θέλετε να επαναστατήσετε. Το κέφι σας χρειάζεται να παραμείνει αμείωτο για αυτό να αποφύγετε τις εντάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε πολύ καλά και έχετε και την δυναμικότητα να αντλήσετε από το επικοινωνιακό σας κομμάτι την αποδοχή και την άνεση που θέλετε εσείς για να περάσετε καλά. Η σταθερότητα των συναισθημάτων σας θα σας βοηθήσει να πάρετε τα συναισθήματα που θέλετε. Γενικά θα περάσετε πολύ όμορφα και ίσως να κάνετε πολλές μετακινήσεις από μέρος σε μέρος γιατί θα έχετε πολλές προσκλήσεις η θα γίνεται το επίκεντρο μιας παρέας που θα μιλάτε εσείς. Η καλή επαφή με συγγενικά σας πρόσωπα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά και να εκφραστείτε περισσότερο συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε ανάγκη από έντονη υλική ασφάλεια αλλά και γενικά να κάνετε πολλά ψώνια με στόχο να φανείτε και να είσαστε αρεστοί και αγαπητοί στους γύρω σας. Για αυτό μερικοί από εσάς θα ξοδέψετε αρκετά η θα κάνετε κινήσεις έστω και μέσω ενός τυχερού παιχνιδιού να κερδίσετε χρήματα. Γενικά θα υπάρχει διάθεση από την πλευρά σας και για ποτό αλλά και για διασκέδαση. Ίσως οι πιο ριψοκίνδυνοι να κάνετε ερωτική εξομολόγηση σε ένα άτομο που δεν έχετε πάρει ακόμα τα εχέγγυα για το τι νιώθει για σας αλλά εσείς είστε αποφασισμένοι και θα πετύχετε.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε την τιμητική σας αφού θα νιώσετε και πάλι δυνατοί, σίγουροι και αποφασισμένοι να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα σε οτιδήποτε κάνετε και κυρίως να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα που κάνετε και να ξεσηκώσετε με το κέφι σας και την ζωντάνια σας και τους υπόλοιπους. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό χαλαρώστε, και μην αφήνετε τα νεύρα σας να σας κυριαρχούν. Επειδή θα νιώθετε ένταση και ενεργητικότητα καλό είναι να τα διοχετεύσετε σε δημιουργικές εργασίες οπότε θα περάστε καλά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί η διάθεση σας να σας σπρώχνει να περάσετε μοναχικά η με συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο όμως θα έχει στραμμένη την προσοχή του πάνω σας. Για αυτό μην αφήσετε τις μικρές σας έννοιες να σας χαλάσουν το κέφι. Επειδή μερικοί από εσάς θα είσαστε περισσότερο διαχυτικοί αλλά και φιλικοί γενικά με άλλα πρόσωπα ίσως να μην αφήσετε περιθώρια σε αυτόν που ενδιαφέρετε άμεσα για σας να ξεδιπλώσει τα συναισθήματά του. Πάντως η διάθεση για τζόγο θα σας κατακλύσει και θα ρισκάρετε οπωσδήποτε προκειμένου να κερδίσετε. Θα γίνεται για λίγο παιδιά και θα αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσετε τον χρόνο σας μαζί με φίλους και θα λάβετε τον απαραίτητο θαυμασμό και την εκτίμηση που έχετε ανάγκη να λάβετε για να νιώσετε ισορροπία και εσωτερική αρμονία. Πάντως αυτοί που θέλετε να είναι δίπλα σας θα βρίσκονται. Σίγουρα θα είσαστε πιο ερωτικοί αλλά και θα φλερτάρετε με το ρίσκο γιατί αρκετοί από εσάς θα παίξετε τυχερά παιχνίδια και θα τα πάτε πολύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχει ανάγκη από την πλευρά σας να είσαστε το επίκεντρο και εν μέρει θα τα καταφέρετε γιατί έχετε κέφι και ενεργητικότητα. Αυτό σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας δίνουν νέες ιδέες για το πώς θα περάσετε καλύτερα και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε μαζί με φίλους και συγγενείς. Χρειάζεται όμως να είστε ποιο ήρεμοι και καθόλου ανταγωνιστικοί για να περάσετε όμορφα χωρίς επακόλουθα αρνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά νιώθετε δυνατοί αφού έχετε καταφέρει κάποια πράγματα που αφορούν και ένα μέρος οικονομικών θεμάτων. Ένα ταξίδι που μερικοί θα κάνετε θα σας ξεκουράσει και θα σας αναζωογονήσει αρκετά. Χρειάζεστε πάντως να έχετε επαφή με την φύση και όσο μπορείτε να το επιδιώκετε έστω και έναν περίπατο. Γενικά με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας έχετε καθοδήγηση στα ερωτικά θέματα και ξεφεύγετε άνετα από τους υφάλους και τα δύσκολα. Για αυτό θα περάσετε καλά και θα λάμψετε με την προσωπική σας παρουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε σίγουρα να δώσετε κάτι διαφορετικό που μέχρι τώρα δίνατε και θα φανείτε αρκετά γενναιόδωροι σε όλα τα επίπεδα. Από το ερωτικό, μέχρι και το συναισθηματικό. Η σεμνότητα ίσως να σας εγκαταλείψει αυτή την ημέρα και να έχετε ανάγκη να σας αποδεχτούν ακόμα και άτομα που πιστεύετε ότι σας έχουν απορρίψει. Θέλετε να λάμψετε με κάθε τρόπο και αυτό μπορεί να ξεκινήσει από το ντύσιμο σας μέχρι και την συμπεριφορά σας. Πάντως θα καταφέρετε να περάσετε καλά γιατί θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτόν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποιος σας πιάνει εκείνη την ημέρα. Γενικά θα γίνεται πιο δοτικοί και ζεστοί και θα έρθετε πιο εύκολα κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Η ένταση που νιώθετε θα μετατραπεί σε φούλ ενεργητικότητα και γενικά θα έχετε την δύναμη και την αυτοπεποίθηση γιατί θα είστε πιο πολύ ο εαυτός σας. Πάντως θα κάνετε κοινωνικά ανοίγματα με φίλους και με γνωστούς μέσα σε πολύ φιλικό και χαλαρό κλίμα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε όλων των ειδών τα παιχνίδια από φλέρτ μέχρι και τυχερά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα παρασυρθείτε και εσείς από την γοητεία της βραδιάς που ζητάει να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο αφήνοντας το προσωπικό σας στίγμα σε όλες τις υποθέσεις που θα αναλάβετε από το τραπέζι που θα στολίσετε μέχρι το ρούχο που θα βάλετε αλλά και τον τρόπο που θα βρείτε για να διασκεδάσετε. Αναγκαστικά εκ των πραγμάτων θα είστε η ψυχή της παρέας και θα δώσετε με το στυλ σας και την ζωντάνια σας κέφι και χαρά. Επειδή θα είστε ανοικτοί μπορεί να ξεφύγετε σε σπατάλες και υπερβολές σε δώρα αλλά και σε τυχερά παιχνίδια. Φροντίστε όσο μπορείτε να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι.

************************

Keywords
Τυχαία Θέματα