Πως αλλάζουμε το μέλλον μας και τα μυστικά του Αγγέλου Χαγιαλήλ

Εμείς έχουμε όλες τις δυνατότητες να οραματιστούμε μέσα στον χωρόχρονο και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε το μέλλον μας.

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.



Πως αλλάζουμε το μέλλον μας μέσα στον χρόνο; Ένας μεγάλος επιστήμονας έλεγε ότι: «Ο χώρος και ο χρόνος δεν έχουν φτιαχτεί για να παρέχουν την φροντίδα τους στους ασθενείς, αλλά για να αποφεύγονται οι ασθένειες». Δηλαδή, ότι εμείς έχουμε όλες τις δυνατότητες να οραματιστούμε μέσα στον χωρόχρονο και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε το μέλλον μας. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε

που βρισκόμαστε. Όπως ο Πλάτωνας μας «μύησε στο Πλατωνικό σπήλαιο» και μας έδειξε ότι από την αρχή της ζωής μας είμαστε αλυσοδεμένοι μέσα σε μια σκοτεινή σπηλιά και δεν βλέπουμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, παρά μόνο μπροστά. Γιατί η παιδεία μας, η ανατροφή μας και γενικά όλο το κοινωνικό σύστημα δεν μας αφήνει να αναπτυχθούμε όπως αληθινά είμαστε. Αλλά μας δεσμεύει γιατί πρέπει να κάνουμε αυτό που θέλουν οι άλλοι και κυρίως το κατεστημένο και ο κοινωνικός περίγυρος. Όταν αποφασίζει κάποιος να βγει από το σπήλαιο, διαπιστώνει ότι επειδή είναι αλυσοδεμένος από μικρό παιδί έχει τεράστιους πόνους και ίσως να μην τα καταφέρει να κάνει ένα βήμα. Ο πόνος πάντως είναι αυτός που σε κάνει τελικά και ψάχνεσαι και βλέπεις την αλήθεια. Για αυτό μην τον αποφεύγετε αλλά να επιδιώκετε να βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή με την αλήθεια σας. Αν επιμείνεις πολύ, τελικά βγαίνεις από το σπήλαιο και ανεβαίνεις τον ανηφορικό και δύσκολο δρόμο που έχει η εξέλιξη και η ελευθερία. Στο τέλος βρίσκεις τον Ήλιο που τόσο επιζητάς.

Από την άλλη, όσο καλύτερα προγραμματίζετε το μέλλον σας και οραματίζεστε όμορφα πράγματα για σας, με αυτόν τον τρόπο αφήνετε να εξελιχτεί καλύτερα η ζωή σας και βάζετε λιθαράκι για την μελλοντική σας ισορροπία και αρμονία.

Ο Άγγελος Χαγιαχήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 11 έως και 15 Μαρτίου.

Το όνομα του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που κυβερνά το Σύμπαν».

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες.

Επειδή έχετε πολλά προσόντα και ταλέντα θεωρείστε υπερβολικά προνομιούχοι και ιδιαίτεροι. Κρατάτε πάντα τις αξίες σε μια σταθερότητα, είστε πολύ ήσυχοι άνθρωποι, με μεγάλη αρμονία και υπομονή. Προσαρμόζεστε εύκολα αλλά γνωρίζετε όλα τα σημαντικά θέματα που έχουν αξία και ουσία στην ζωή σας. Είστε διακριτικοί και έξυπνοι. Εκφράζετε μέσα από εσάς το πρόσωπο του Θεού που φέρνει την ισορροπία στο Σύμπαν. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον Άγγελο αυτό όταν θέλετε να δουλέψετε συνειδητά εναντίον του κακού. Επίσης όσοι θέλετε συνειδητά να θυσιαστείτε για ένα πολύ σημαντικό σκοπό. Έχετε μέσα σας όλα τα προσόντα να ασχοληθείτε με την μεταφυσική αλλά και την ψυχική δύναμη να φέρεται ισορροπίες στην ανισορροπία και ανισότητα. Τα ελαττώματά σας μπορεί να είναι η ισχυρογνωμοσύνη, οι αυταρχικές τάσεις και σε ακραίες περιπτώσεις η προδοσία και η αδιαφορία προς τους άλλους. Το ίδιο μπορεί βέβαια ν

Keywords
Τυχαία Θέματα