Πλανητικές Απόψεις: Ανάδρομος Ερμής και πως επηρεάζει την ερωτική μας ζωή

H ώρα της αγάπης, μας γυρνά πίσω...

Κλείνοντας την εβδομάδα, νομίζω πως ερωτικές φουρτούνες βρίσκονται στο προσκήνιο. Ο Ερμής από τις 23 Φεβρουαρίου μέχρι τις 17 Μαρτίου, θα δοκιμάσει το ερωτικό τοπίο μας, φέρνοντας πολλές παραπλανήσεις σε όλες τις επικοινωνίες και τις επαφές μας και έτσι πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Για να δούμε πως μπορούν να αντιδράσουν και τι να φέρει σε κάθε άτομο αυτή η αναδρομή, όσον αφόρα τις ερωτικές του σχέσεις.

Κατάσταση Single: Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να είστε ελεύθεροι. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να προβληματιστείτε σχετικά με το ποιοί είστε και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Κι αυτό θα πρέπει να το ψάξετε στο παρελθόν σας. Γιατί αυτό υποσημειώνει η αναδρομή κίνηση του Ερμή. Το παρελθόν. Και μιλώντας για παρελθόν, φαντάσματα-σχέσεις μπορεί να τριγυρνούν στο μυαλό σας. Ένα ή δύο από αυτούς θα μπορούσε μάλιστα να επανεμφανιστούν.

It's Complicated: Για ό, τι αυτό σημαίνει για σας, περιμένετε αυτή η περίοδος να φέρει μια νέα κατεύθυνση στην σχέση σας. Αν τα πράγματα δεν έχουν ακόμη οριστεί, κρατήστε μακριά μια συζήτηση του τύπου «που θα οδηγήσει αυτή η σχέση;». Μέχρι την ορθή φόρα, είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να πάνε με τη ροή. Επιπλέον, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

Σε σχέση: Δεν έχει σημασία αν είστε μαζί για μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια, αυτή την στιγμή μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να αμφισβητεί τη δέσμευση. Να είστε υπομονετικοί. Αν τα πράγματα γίνονται περίεργα, καλύτερα να αναμείνετε για τις αποφάσεις και να επανεξετάσετε ορισμένα από τα παλιά στέκια σας και τις καλές αναμνήσεις ως ζευγάρι, κάτι που θα βοηθήσει να κρατήσει τα πράγματα σε μια προοπτική.

Αρραβωνιασμένοι: Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ορίσετε μια ημερομηνία ή να ολοκληρώσετε κάποια σημαντικά σχέδια, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξετε να τα αλλάξετε. Αν πρέπει να προχωρήσετε για το κλείσιμο π.χ. της μουσικής ορχήστρας που θα παίξει στο γάμο, φροντίστε να έχετε στο μυαλό σας και εναλλακτικές. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Έγγαμοι: Σε αντίθεση με τους άλλους, όσοι είναι παντρεμένοι, θα βρείτε ότι αυτή η φάση μπορεί να ενισχύσει πραγματικά μια σχέση. Επειδή η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από μία εμβάθυνση στην εκτίμησή για τις παλιές καλές στιγμές και από τη στιγμή που ήδη γνωρίζεστε μεταξύ σας, μπορείτε να καθίσετε στη σιωπή και να απολαύσετε την παρέα ο ένας του άλλου.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr