Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/6 έως 10/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...




ΚΡΙΟΣ


Περνώ και μόνος μου καλά!


Οι γονείς αυτή την εβδομάδα ανεβαίνετε "πίστα"! Θα πρέπει η συμπεριφορά σας να είναι ταυτόχρονα στοργική αλλά και επιβλητική, καθώς το ατίθασο Kριαράκι σας έχει υπέρμετρη τάση για ανεξαρτησία. Θα θέλει να τα κάνει όλα μόνο του, γίνεται απρόβλεπτο και σε κάθε περίπτωση δεν θα θέλει να το αμφισβητούν. Παρ' όλο το νεαρό της ηλικίας του, υπερασπίζεται με πάθος αυτά που πιστεύει.




ΤΑΥΡΟΣ


Πείσμα

και αντοχή


Αυτή την εβδομάδα, θα αντιληφθείτε για τα καλά πως αν το Tαυράκι σας βάλει κάτι στο μυαλό του, θα γίνει τόσο επίμονο, μέχρι τελικά να το πετύχει! Και πραγματικά, δεν υπάρχει κάνεις που να μπορεί να το πείσει για το αντίθετο και να του αλλάξει γνώμη. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα που τόσο αγαπά, να το κάνετε κάποια άλλη στιγμή!



ΔΙΔΥΜΟΙ

Ερωτήσεις για γερά νεύρα


Το ετοιμόλογο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα σας θα σας τρελάνει με τις ερωτήσεις του! Η αλήθεια είναι πως αυτό συμβαίνει γιατί πάντα κάτι στριφογυρίζει μέσα στο μυαλουδάκι του με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα και όταν κοιμάται. Αν δείτε όμως πέρα από όλα αυτά, θα αντιληφθείτε πως η επικοινωνία είναι ζωτική για εκείνο. Ένα χαμόγελό του αρκεί για να ζεστάνει την καρδιά σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε την φαντασία του


Αυτή την εβδομάδα η λέξη κλειδί είναι «αφηρημάδα». Το μικρό σας φαίνεται να ταξιδεύει στον δικό του μαγικό κόσμο ενώ οι στιγμές που έχει επαφή με την πραγματικότητα είναι σπάνιες. Εδώ χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να προκύψουν μικρό-ατυχηματάκια, τα οποία μπορείτε εύκολα να προλάβετε. Η διάθεσή του αλλάζει πολύ εύκολα, ενώ αν του χαρίσετε μια αισιόδοξη σκέψη, θα γίνει αμέσως ευτυχισμένο.




ΛΕΩΝ

Ενθουσιασμός και ανυπομονησία


Το πεισματάρικο Λιονταράκι σας, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται επιβεβαίωση και ενθάρρυνση! Λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής των προσώπων που αγαπά και όχι μόνο. Μπορεί να σας δώσει πολύ εύκολα, πάνω σε κάποια συζήτηση, υποσχέσεις τις οποίες τελικά θα δυσκολευτεί να κρατήσει. Αυτό θα το κάνει να χάσει την υπομονή του και μπορεί να ακούσετε παραπονάκια.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανεξάρτητο και δυναμικό


Το βολικό και ήσυχο Παρθενάκι σας, αυτή την εβδομάδα θα εκπλήξει ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Η ανεξάντλητη ενέργειά του μπορεί να είναι αιτία παρεξηγήσεων, οι οποίες θα καταλήξουν σε τσακωμούς και φωνές. Δώστε του τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεται και αφήστε το να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να βρει εκείνο τον καλύτερο τρόπο να εκτονώσει την ενέργειά του.




ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν και όρια


Η μικ

Keywords
Τυχαία Θέματα